Vlad Chiricheș, după meciul România – Malta: Nu am făcut un joc bun deloc

Redactor:
Radu Stroe
Vlad Chiricheș, după meciul România – Malta: Nu am făcut un joc bun deloc
Căpitanul reprezentativei României, Vlad Chiricheș, a declarat, duminică, în urma victoriei înregistrate în fața Maltei, cu scorul de 1-0, în preliminariile Euro 2020, că nu este mulțumit de jocul echipei naționale.

Deși naționala României a învins, duminică, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, Vlad Chiricheș a declarat, citat de ProSport, că jocul echipei a fost unul slab: „Din păcate, nu am reușit să marcăm mai mult și asta a pus foarte multă presiune pe noi. Băieții de la U21 au făcut meciuri foarte bune și ne bucurăm să îi avem alături. Dar, trebuie să acceptăm criticile, nu am făcut un joc bun deloc, trebuie analizat și la următoarea selecție să jucăm mult mai bine. Am mare încredere în acest grup, am încredere că Mister ne va motiva, ca să putem câștiga cele două jocuri, cele cu Norvegia și Suedia”.

Singurul gol al partidei a fost marcat, în minutul 47, de George Pușcaș, din centrarea venită din corner a lui Hagi.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide