Wimbledon 2019: A fost anunțată ora de start a meciului lui Halep din sferturile de finală

Wimbledon 2019: A fost anunțată ora de start a meciului lui Halep din sferturile de finală
Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat că meciul din sferturile de la Wimbledon, dintre Simona Halep și Shuai Zhang, are loc marți, ora 15:00, ora României!

Partida va avea loc pe Terenul 1 de la Wimbledon, același pe care a învins-o pe Cori Gauff, în turul 4. Deși pare un adversar facil pentru Simona Halep, Zhang a reușit să învingă câteva nume importante la turneul britanic, în 2019. Printre „victimele” sale se numără: Caroline Garcia, Yanina Wickmayer (semifinalistă la US Open 2009), Caroline Wozniacki și pe tânăra Dayana Yastrenska (Ucraina). Zhang are un avantaj la capitolul statistică în fața Simonei Halep, care e condusă la întâlnirile directe. Sportiva din China a învins-o în două rânduri pe adversara din sferturi, în 2016, la Beijing și Australian Open, în timp ce Halep a câștigat prima întâlnire directă, din 2012, la Indian Wells.

În acest moment, rezultatele înregistrate la Wimbledon 2019 îi asigură Simonei Halep menținerea în Top 8 mondial la finele întrecerii londoneze. Simona, acum pe locul 6 în clasamentul în timp real, nu mai poate fi întrecută decât de Elina Svitolina – care ar avea nevoie să câștige un meci în plus față de româncă, sau de Johanna Konta – care o poate depăși doar dacă va câștiga trofeul iar Simona nu trece, luni, de Cori Gauff.

Inchide