ZECE EURO! Cu atât a fost vândut un club de FOTBAL, la care activează și un român. Am semnat cu un NOD ÎN GÂT!

Redactor:
Firuta Flutur
ZECE EURO! Cu atât a fost vândut un club de FOTBAL, la care activează și un român. Am semnat cu un NOD ÎN GÂT!
Afaceristul Maurizio Zamparini a vândut clubul Palermo unei companii din Londra, Mepal, pentru suma simbolică de 10 euro, au anunțat reprezentanții echipei aflate pe primul loc în Serie B, prin intermediul unei scrisori citate de jurnaliștii de la "Football Italia".

Negocierile erau într-un stadiu avansat încă de luna trecută, dar afacerea a fost încheiată abia acum. Pe parcursul săptămânii viitoare, este stabilită o întâlnire cu reprezentanții companiei din Londra, noii proprietari.

Omul de afaceri Maurizio Zamparini se afla la conducere din 2002, de când a cumpărat clubul de la președintele de atunci Franco Sensi.

„Gândindu-mă la viitorul clubului Palermo și la fanii acestuia, am semnat, cu un nod în gât, ieșirea mea din rândul proprietarilor. Obiectivul a fost de a găsi pe cineva care să-mi continue munca, cu mai multe mijloace economice, pentru a atinge obiective importante, care nu pot fi îndeplinite decât cu investiții majore, pe care eu nu mai puteam să le acopăr. În afara clubului Palermo, pe care l-am vândut pentru suma simbolică de 10 euro, am vândut Mepal, proprietarii brand-ului, și garanția de plată a datoriei de 22,8 milioane de euro a grupării. Proprietarii londonezi vor începe, de asemenea, și construcția unui nou stadion și a unor terenuri de antrenament”, a transmis Zamparini, prin intermediul unei scrisori.

La clubul Palermo evoluează și atacantul român George Pușcaș. Echipa este pe primul loc în Serie B.

Inchide