Declarația controversată a lui Lewis Hamilton despre Michael Schumacher. Fanii sunt furioși

Declarația controversată a lui Lewis Hamilton despre Michael Schumacher. Fanii sunt furioși
Publicat: 16/03/2014, 18:34
Actualizat: 29/07/2014, 17:59

Hamilton a vrut să scrie un mesaj de încurajare pentru Schumacher, care să evidențieze faptul că perioada petrecută în comă va scoate în suprafață spiritul de luptător al fostului pilot de F1.

Cu toate acestea, exprimarea a fost una care a lăsat de dorit și a dat naștere multor interpretări, scrie presa britanică.

”Îmi place să cred că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv anume. Cred că asta (n.r. coma) e o experiență care va arăta cu adevărat caracterul lui. Este o experiență care va arăta ce fel de om este, este ceva prin care nu a mai trecut”, a scris Hamilton pe Twitter.

Fanii lui Schumacher s-au revoltat, spunând că Hamilton este ”un idiot complet”. Realizând gafa, pilotul de F1 și-a cerut scuze, însă jignirile au continuat.

Aceasta nu este prima dată când Hamilton îi jignește, voluntar sau nu, pe Michael Schumacher și pe fanii acestuia. La câteva zile după accidentul lui Schumacher, Hamilton a postat pe Twitter mai multe fotografii în care apărea pe pârtie, în costum de schi. Atunci, fanii au considerat că Hamilton îl sfidează pe Schumacher.