Steaua a rezolvat încă un transfer: totul e pregătit, lipsește doar semnătura

Steaua a rezolvat încă un transfer: totul e pregătit, lipsește doar semnătura
Publicat: 06/08/2014, 13:14
Actualizat: 07/09/2019, 08:12

Sursa notează că hârtiile au fost deja redactate și urmează să fie parafate odată ce Luchin va deveni jucător liber, după despărțirea de Plovdiv.

Luchin ar urma să primească 12.000 de euro pe lună în Ghencea, devenind unul dintre cei mai bine plătiți steliști, plus o primă de instalare de 100.000 de euro și alte bonusuri de performanță, cel mai important fiind cel pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

Un alt jucător care ar putea ajunge la Steaua în perioada următoare este Nicandro Breeveld, însă negocierile cu Pandurii se află momentan în impas. Asta pentru că gorjenii cer 500.000 de euro pe olandezul de origine surinameză, în timp ce Steaua e dispusă să ofere 300.000 de euro. Cu toate acestea, dacă vor trece de Aktobe, asigurându-și cel puțin prezența în grupele Europa League, Steaua ar putea achita gorjenilor toți banii și astfel transferul s-ar putea face, scrie Digisport.

Ultima țintă de achiziții a Stelei este un atacant, dacă e să ținem cont de declarația lui Viorel Păunescu. ”Va veni și ceva acolo în față”, a declarat președintele de onoare al Stelei.