Grupul Bilderberg se va întâlni în Sierra City în 2020

Redactor:
Gandul
Grupul Bilderberg se va întâlni în Sierra City în 2020
Grupul Bilderberg se va întâlni în Sierra City în 2020

Întâlnirea privată anuală a elitelor nord-americane și europene, cunoscută sub numele de Grupul Bilderberg, a anunțat săptămâna aceasta că va organiza conferința anuală în stațiunea Sierra Pines din Herrington în iunie 2020, relatează Broad Street Beacon.

„Este perfect să ținem întâlnirea noastră anuală în Sierra City”, a spus Henri de Castries, președintele grupului, într-un interviu telefonic acordat pentru site-ul Broad Street Beacon. „Este locul perfect cu mulți copaci și munți frumoși. De asemenea, este destul de departe pentru a-l încurca pe Alex Jones(teoretician al conspirației). Și este și locul de odihnă final al lui Adolf Hitler. ”

Grupul Bilderberg, conferința Bilderberg, ședințele Bilderberg sau Clubul Bilderberg este o conferință privată anuală de 120 până la 150 de persoane din elita politică europeană și nord-americană, experți din industrie, finanțe, mediul academic și mass-media, înființată în 1954.

Potrivit unora, Grupul Bilderberg este comitetul de conducere al Consiliului pentru Relații Externe (CFR), FMI, Bancii Mondiale, Comisei Trilaterale și Uniunii Europene.

„Oricare ar fi misiunea sa timpurie”, a spus expertul local Bilderberg, Skyy Wolford, care a vizitat birourile Beacon la începutul acestei săptămâni, „Grupul Bilderberg este acum un guvern mondial în umbră care amenință să ne înlăture dreptul de a ne direcționa destinele, creând o realitate tulburătoare care dăunează foarte mult bunăstării publicului. Pe scurt, grupul vrea să înlocuiască suveranitatea fiecărui stat național cu un guvern mondial atotputernic, controlat de corporații și ținut în frâu de o forță militarizată.”

 

 

 

Inchide