INCIDENT. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, dus în carantină instituționalizată. Conducea bolidul prin București, deși trebuia să fie în izolare

Redactor:
Maria Stoica
INCIDENT. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, dus în carantină instituționalizată. Conducea bolidul prin București, deși trebuia să fie în izolare

Azi-noapte, puțin după miezul nopții, Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, conducea pe șoseaua Pipera un Lamborghini, cu peste 100 km/h , mai exact 104,  într-o zonă  în care existau restricții de circulație de 50 km/h.

Surse judiciare au declarat pentru Gândul.ro, că acesta trebuia să fie în izolare pe perioada 13 iunie-26 iunie, motiv pentru care au fost luate măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55/2020. De asemenea, Alexandru Bodi a fost sancționat contravențional cu amendă și i s-a reținut permisul de conducere.

Acesta a fost dus în carantină instituționalizată la Hotel Ramada.

„La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a oprit în trafic pe o stradă din Sectorul 2, un autoturism înregistrat de aparatul radar având viteza de 104 km/h. Șoferul, un bărbat de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amenda în valoare de 2.175 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendat dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile. Din verificările efectuate de polițiști, a rezultat faptul că șoferul se află în izolare, motiv pentru care bărbatul a fost plasat în carantină instituționalizată sub pază”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Starea de alertă

Potrivit prevederilor art. 4 din Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, starea de alertă se instituie de Guvern prin hotărâre, la propunerea ministrului afacerilor interne, și nu poate depăși 30 de zile. Starea de alertă poate fi prelungită, pentru motive temeinice, pentru cel mult 30 de zile, prin hotărâre a Guvernului, la propunerea ministrului afacerilor interne.

Inchide