LEGĂTURI. Imagini incredibile cu proxenetul milionar din Giurgiu și fiul șefului Poliției Rutiere. Erau nedespărțiți!

Redactor:
Andrei Dumitrescu

Fiul Poliției Rutiere Giurgiu nu ascundea, în niciun fel, prietenia strânsă pe care o avea cu proxenetul Ginel Iliuță Chivu, zis ”Bobină”, decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident nautic, pe Canalul Plantelor. Considerat drept cel mai bogat proxenet din județ, „Bobină” se întorcea de la o petrecere care avusese loc pe o insulă sălbatică, în timpul căreia s-ar fi consumat droguri și șampanii scumpe.

Poliția din Giurgiu intra în alertă, vineri noapte, după ce, printr-un apel la 112 se anunța că, pe Canalul Palntelor, a avut loc un accident soldat cu cel puțin două victime.

Când au ajuns la fața locului, salvatorii au găsit, în viață, o femeie, dar bărbatul era deja mort. Din cauza întunericului, acesta lovise în plin, cu skyjetul, o barjă, iar impactul îi fusese fatal.

Ulterior, anchetatorii au constatat că cel decedat este Ginel Iliuță Chivu, zis „Bobină”, cunoscut în lumea interlopă locală. Despre „Bobină” se știa că se ocupă, în special, cu proxenetismul, însă nu avea afaceri de acest gen în țară, ci, în special, în Suedia.

În România, bărbatul ducea o viață de lux și nu se uita la bani atunci când venea vorba despre pasiunile sale. De exemplu, scuterul nautic pe care l-a condus vineri noapte are un preț de catalog de peste 20.000 de euro. În același timp, acesta avea în garaj și un Mercedes AMG, preparat, despre care spunea că l-ar fi costat 150.000 de euro.

„Bobină” avea legături strânse cu Poliția Giurgiu

La câteva ore de la moartea bărbatului de 34 de ani, la urechile anchetatorilor care încercau să stabilească condițiile în care s-a produs accidentul, a ajuns informația că bărbatul se întorcea de la o petrecere organizată de mai mulți interlopi pe insula Cama-Dinu-Păsărica, o rezervație naturală din zonă.

Pentru distracție, cei prezenți la petrecere ar fi cumpărat, de pe piața neagră, numai puțin de 150 de grame de cocaină, alături de care ar fi băut șampanie scumpă.

În plus, potrivit unor surse judiciare, a existat și informația conform căreia, la chef ar fi fost prezent și Mihai Tache, fiul comisarului șef Miron Tache, șeful Poliției Rutiere Giurgiu și unul dintre cei mai buni prieteni ai proxenetului mort.

Tache junior a negat, însă, prezența la eveniment, dar a recunoscut faptul că s-a întâlnit cu interlopul „Bobină” în oraș, înainte de ora 20.00, când acesta urma să plece spre rezervația naturală unde avea loc petrecerea respectivă. Mihai Tache a spus că a fumat o țigară împreună cu prietenul său, după care a plecat acasă.

Ca dovadă a strânsei prietenii care îi lega pe cei doi, stau mai multe fotografii pe care Mihai Tache le-a publicat, fără să se ferească în vreun fel, pe contul său de Facebook și care demonstrează că petreceau mult timp împreună.

Decizii stranii ale polițiștilor în cazul lui „Bobină”

Prietenia lui „Bobină” cu băiatul unuia dintre factorii de decizie din Poliția Giurgiu a alimentat și mai multe suspiciuni cu privire la faptul că proxenetul ar fi fost sprijinit din interior.

Surse din Poliție au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că Ginel Iliuță Chivu ar fi avut, de-a lungul timpului, mai multe necazuri cu Poliția, însă, de fiecare dată, necazurile sale și-ar fi găsit rezolvare.

În acest sens, „Bobină” ar fi fost prins, de două ori, drogat la volan, însă, cu toate că aparatul DrugTest a indicat prezența stupefiantelor în aerul expirat de șofer, expertizele medico-legale au relevat, de fiecare dată, că acesta nu consumase substanțe interzise.

×
GÂNDUL LIVE 13 august

Urmăriți GÂNDUL LIVELovitură data clanului Duduianu. Frații lui Emi Pian, Ciprian și Grațian, au fost reținuți de polițiști sub acuzația de tentativă de omor https://bit.ly/33VTToYVictor Ponta, Călin Popescu Tăriceanu și medicul Virgil Musta, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Joi, 13 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide