TRAGIC. Patru bărbați au murit în timp ce se aflau la pescuit. Doi s-au înecat, iar doi s-au electrocutat

Redactor:
Maria Stoica
TRAGIC. Patru bărbați au murit în timp ce se aflau la pescuit. Doi s-au înecat, iar doi s-au electrocutat
TRAGIC. Patru bărbați au murit în timp ce se aflau la pescuit. Doi s-au înecat, iar doi s-au electrocutat. Foto: Obiectiv de Brăila

Patru bărbaţi au murit sâmbătă, în judeţul Brăila, în timp ce se aflau la pescuit, doi dintre ei electrocutându-se după ce firele undiţelor au atins liniile electrice de tensiune, iar ceilalţi doi înecându-se, potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Brăila.

Un bărbat de 42 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la pescuit în zona Blasova, a atins cu firul undiţei liniile electrice de tensiune şi a decedat prin electrocutare.

Un alt bărbat, gălăţean în vârstă de 50 de ani, în timp ce se află la pescuit pe un canal de irigaţii de pe raza localităţii Gropeni, s-a electrocutat şi el atingând cu firul undiţei liniile electrice de tensiune.

Patru bărbați au murit în timp ce se aflau la pescuit

Poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 68 de ani, din judeţul Buzău, care venise la pescuit în Insula Mare a Brăilei, pe raza localităţii Frecăţei, a fost găsit decedat într-un canal de desecare, informează Agerpres.ro.

Un al patrulea bărbat s-a înecat în Dunăre, pe braţul Vâlciu, scafandrii ISU Dunărea Brăila fiind solicitaţi să intervină pentru a scoate pe mal trupul persoanei înecate.

Liber la pescuit, drumeții și alpinism după 15 mai

După 15 mai românii vor putea să părăsească locuințele pentru a merge la activități de recreere precum alpinismul sau pescuitul. Ministrul a mai spus că cel mai probabil în acest an, românii își vor face concediul în țară, iar acest lucru va aduce un plus turismului românesc.

„Activităţile sportive individuale sunt cele care ţin de activităţi gen drumeţii, alte activităţi gen alpinism, mersul cu bicicleta, mersul la pescuit. Toate acestea vor fi permise. Da, puteţi pleca la Sinaia să faceţi alpinism sau drumeţie”, a declarat ministrul Vela, la Antena1

Inchide