• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

TRAIAN BĂSESCU, revoltat: „Președintele și cei care gestionează această criză sunt cu mult în urma ei”

TRAIAN BĂSESCU, revoltat: „Președintele și cei care gestionează această criză sunt cu mult în urma ei”
Traian Băsescu este nemulțumit față de noile măsuri impuse de Klaus Iohannis. Ceea ce îl nemulțumește pe fostul președinte este legat de restricțiile de a părăsi locuința, impuse persoanelor de peste 65 de ani.
Conform capital.ro, Traian Băsescu a declarat pentru postul de televizione România Tv că nu exclude posibilitatea ca serviciile secrete să asculte telefoanele oamenilor, pentru a se asigura de faptul că măsurile impuse sunt respectate.
De asemenea, având în vedere că fostul președinte are peste 65 de ani, acesta este revoltat de ultimele măsuri impuse de Klaus Iohannis.
„După mine Armata trebuie să aibă două roluri: de descurajare a încălcării deciziilor luate de factorii de decizie și să ajute populația. Amintesc de pensionarii care nu au pe nimeni și nici nu pot primi vizita familiilor.
Armata ar trebui să facă tot. De mâine, o să îl sun pe Iohannis să trimită Armata, să îmi plătească facturile și să îmi facă cumpărăturile. Armata trebuie să fie altceva decât Jandarmeria. Armata e prietenoasă cu populația”, a afirmat Traian Băsescu.
Pe lângă nemulțumirile manifestate față de măsurile impuse de Klaus Iohannis, Traian Băsescu s-a arătat revoltat și față de modul general în care oficialitățile gestionează pandemia coronavirus.
„Din păcate, președintele și cei care gestionează această criză sunt cu mult în urma ei. Această strategie cu să luăm măsuri graduale a făcut rău și a extins o epidemie care vom vedea că e prea mare. Acum o săptămână președintele mulțumea guvernului cum ține sub control epidemia. Aducerea în stradă a Armatei nu e tardivă, dar aș spune că dacă se lua măsura acum o săptămână era altceva. Dacă se luau măsuri de stat în casă toată lumea, erau efecte mai mici. Au venit 30, 40 de mii de români din Italia și Spania și nu le-a spus nimeni nimic”, a punctat Traian Băsescu.
Sursă Foto: Mediafax Foto
Inchide