VIDEO. Scandalul în care a fost implicată vloggerița Tequila, filmat de camerele de supraveghere

Redactor:
Maria Stoica
VIDEO. Scandalul în care a fost implicată vloggerița Tequila, filmat de camerele de supraveghere
VIDEO. Scandalul în care a fost implicată vloggerița Tequila, filmat de camerele de supraveghere

Celebra vloggeriță româncă Bianca Adam, cunoscută în mediul online cu numele de Tequila, a povestit pe canalul ei de YouTube experiența traumatizantă prin care a trecut atunci când un dezvoltator imobiliar a snopit-o în bătaie cu un fier, în plină stradă, iar nimeni nu a intervenit.

Scandalul în care a fost implicată cunoscuta vloggeriță a fost filmat de camerele de supraveghere din complexul rezidențial din Chiajna. Imaginile au fost publicate de postul de televiziune Antena 3.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, Tequila și prietenul ei au ajuns în complexul rezidențial și au parcat mașina pe rampa pentru persoanele cu dizabilităi de la intrarea într-un bloc.

În scurt timp, administratorul complexului a ieșit dintr-o altă scară de bloc și le-a atras atenția celor doi tineri că au distrus rampa de acces.

Scandal cu vloggerița Tequila, filmat de camerele de supraveghere

Pe imagini se poate observa cum prietenul vloggeriței Tequila scoate telefonul și începe să îl filmeze pe administratorul complexului, iar acesta a reacționat imediat și a încercat să smulgă telefonul.

Imediat, cei doi s-au luat de gât, iar vloggerița Tequila a scos un spray iritant-lacrimogen și i-a pulverizat bărbatului un jet direct în față, mai scrie Antena 3.

Apoi, atât Tequila, cât și prietenul ei, au luat-o la fugă, în direcții diferite, în timp ce bărbatul a intrat înapoi în bloc.

Poliţia Ilfov a deschis dosar penal după ce vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) a spus că a fost bătută

Poliţia Ilfov anunţă că Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a depus plângere după ce a fost bătută.

Săptămâna trecută, poliţiştii postului de poliţie Chiajna au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că o femeie, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan a fost lovită şi înjurată de un bărbat. Acesta i-a lovit şi telefonul.

În dosar, poliţiştii din Chiajna fac cercetări pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere.

VIDEO aici

Inchide