A făcut un scandal monstru după ce l-a enervat o mireasă furată. Cum s-a încheiat totul

A făcut un scandal monstru după ce l-a enervat o mireasă furată. Cum s-a încheiat totul
Un interlop din Slobozia a fost filmat în timp ce înjura mai mulți polițiști, într-un restaurant din oraș, scrie stirileprotv.ro.

Agenții au fost chemați să intervină după ce interlopul a făcut scandal, enervat că un bărbat a furat o mireasă și a adus-o în localul în care se afla el. Bărbatul a cerut ca lăutarii aflați la masa interlopului să îi cânte ceva miresei, fapt care l-a enervat foarte tare pe agresor. Acesta a început să îl lovească pe ”hoțul” miresei și l-a mușcat de nas.

Polițiștii chemați la fața locului au fost luați ”în primire” de interlop. ”Să-ți mai spun o vorbă. Nu ai tu ce să-mi faci mie niciodată. Tu ești un sclav care muncește, eu sunt un șmecher”, le-a spus interlopul polițiștilor.

Bărbatul, identificat drept Lazăr Fila, s-a enervat și mai tare când a fost luat de mână de polițiști, pentru a fi dus la secție: ”Da’ stai, mă, așa. Nu vreau. Îmi bag mâna în ghips, să vezi ce pățești matale cu mine”.

Scandalagiul nu s-a calmat nici după ce a fost scos din restaurant, continuând să îi înjure pe polițiști.

Victima bătăușilor a ajuns la spital, în timp ce interlopul și un apropiat al acestuia au primit amenzi de 5.500 de lei și li s-au făcut dosare penale.

 

Inchide