A murit starul serialului ”Grey’s Anatomy”. Denise Dowse s-a stins din viață la 64 de ani

A murit starul serialului ”Grey's Anatomy”. Denise Dowse s-a stins din viață la 64 de ani
Sursă Foto - Twitter
Publicat: 14/08/2022, 12:22
Actualizat: 14/08/2022, 12:28

Actrița Denise Dowse a murit la vârsta de 64 de ani, după o luptă cu meningita virală. Vedeta din serialele TV ”Insecure” și ”Grey’s Anatomy”, tocmai a pierdut bătălia cu „o formă cumplită de meningită”, la câteva zile după ce a intrat în comă.

„Vreau să profit de acest moment pentru a le mulțumi prietenilor și familiei noastre pentru toată dragostea și rugăciunile”, a scris ea. „Cu inima grea îi informez pe toți că sora mea, Denise Dowse, a murit pentru a se alătura familiei noastre de pe lumea cealaltă”, a scris sora acesteia pe internet.

„Denise Yvonne Dowse a fost cea mai minunată soră, actriță, mentor și regizor legendar și legendar. A fost prietena mea cea mai bună și ultimul meu membru al familiei. Denise v-a iubit pe toți. Știu că ne veghează cu toată dragostea ei.”

Actrița era în comă de cel puțin o săptămână după ce a suferit o inflamație în membranele protectoare care îi înconjoară creierul și măduva spinării.

Ian Ziering, care a jucat rolul elevului adjunct al directorului superior Yvonne Teasley al Dowse West Beverly Hills la „90210”, și-a amintit de ea ca de o mare actriță cu un „suflet iubitor”.

„Cu mare tristețe anunț că a murit Denise Dowse. Viața, anii mei de lucru la Beverly Hills 90210, scenele mele vor fi mereu cu Denise. Talentul ei va fi bine amintit, iar sufletul ei iubitor va fi amintit cu drag.”

Denise a fost în comă aproape o săptămână

Sursă Foto – Twitter

Sora lui Denise, Tracy, a dezvăluit știrea pe Facebook săptămâna trecută, rugând oamenii să pună un gând bun pentru sora ei, potrivit Dariknews.com.

„Cer sprijin și rugăciuni pentru sora mea și singurei mele familii, Denise Dowsey”, a scris ea.

„În prezent se află în comă în spital, cauzată de o formă severă de meningită. Medicii nu știu când va ieși din comă pentru că nu a fost indusă medical.”, a transmis sora acesteia, în urmă cu aproximativ o săptămână.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult