A treia zi de verificări extinse la casa lui Gheorghe Dincă s-a încheiat. Noi probe au fost ridicate și urmează a fi analizate

Redactor:
Laura Petrescu
A treia zi de verificări extinse la casa lui Gheorghe Dincă s-a încheiat. Noi probe au fost ridicate și urmează a fi analizate
A treia zi de verificări extinse efectuate de echipe complexe de polițiști și procurori DIICOT s-a încheiat, duminică, după ce au fost ridicate noi probe ce urmează să fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar și despre hainele care, la prima analiză, nu sunt ale Luizei.

Anchetatorii au sigilat, duminică, 15.00 casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei.

Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, dar și despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal și Caracal, care, la prima analiză nu ar fi ale Luizei.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul.

De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de circa cinci hectare.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă este dus în Arestul IPJ Olt, unde își va petrece noaptea.

Luni vor fi reluate verificările la locuința unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza.

 

Inchide