• Publicat:
Știri

Accident grav în Hunedoara. Doi morți și doi răniți, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR

Două persoane au murit și două au fost rănite grav în județul Hunedoara, vineri dimineață, după ce un microbuz a depășit într-o zonă interzisă și s-a ciocnit cu un TIR.

Potrivit Poliției Hunedoara, accidentul a avut loc vineri dimineață pe DN66, în comuna Băcia.

Șoferul unui microbuz care circula din direcția Petroșani-Simeria a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un TIR.

În urma impactului, șoferul microbuzului, un bărbat de 51 de ani, și o femeie din microbuz, de 47 de ani, au murit, iar alte două femei din microbuz au fost grav rănite.

Traficul este blocat.

Șoferul microbuzului a depășit într-o zonă interzisă.

„Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiță de transport persoane înmatriculată în Hunedoara și un TIR de Harghita 4 victime, un bărbat și 3 femei. Trei dintre oamenii aflați în microbuz au fost extrași cu ajutorul echipei de descarcerare. Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, și o femeie nu au mai putut fi salvați. Alți 2 răniți, 2 femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor și ulterior su fost transportate la UPU Deva. Șoferul autotrenului nu prezintă nicio leziune”, a anunțat și ISU Hunedoara.

 

Inchide