Am aflat exact lista bunurilor furate din vila multimilionarului Dan Nicorescu! E vorba de ceasuri și bijuterii în valoare de peste 300.000 de euro + o sumă cash! (EXCLUSIV)

Am aflat exact lista bunurilor furate din vila multimilionarului Dan Nicorescu! E vorba de ceasuri și bijuterii în valoare de peste 300.000 de euro + o sumă cash! (EXCLUSIV)
Tâlharii au plecat cu o adevărată avere din vila lui Dan Nicorescu
Publicat: 21/10/2020, 15:03
Actualizat: 21/10/2020, 15:49

Tâlharii care l-au legat cu cătușele și bătut pe multimilionarul Dan Nicorescu au plecat din vila omului de afaceri cu o adevărată avere. Acesta a dat polițiștilor lista bunurilor  pe care i le-au luat cei doi bărbați mascați cu cagule, iar prejudiciul se ridică la peste 300.000 de euro.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, ce au luat tâlharii din casa omului de afaceri. Bunurile sustrase au fost ”inventariate”, iar lista cuprinde ceasuri scumpe și bijuterii unicat. Sursele reporterilor noștri au precizat că cei doi necunoscuți, mascați cu cagule, au intrat în somptuoasa vilă de pe Șoseaua Nordului în noaptea de luni spre marți, într-un moment în care proprietarul era singur acasă.

În timp ce cotrobăiau, aceștia au fost surprinși de afacerist, moment în care a avut loc un conflict care nu ar fi durat mai mult de câteva secunde. Cei doi l-ar fi lovit pe acesta după care l-au imobilizat cu o pereche de cătușe.

Ulterior, hoții au găsit locul în care milionarul își ținea lucrurile de valoare. Aceștia au luat cu ei, spun anchetatorii, mai multe brățări cu diamante, inele, butoni de cămașă din aur, dar și ceasuri Cartier și Rolex, modele fabricate în ediție limitată. În plus, tâlharii au găsit în vila lui Dan Nicorescu și suma de 2.300 de euro.

Milionarul a fost găsit, marți, abia în jurul orei 14.00, de iubita lui, care a anunțat de urgență autoritățile.

Nicorescu a avut nevoie de ajutor medical

Polițiștii ajunși la fața locului, au reușit să-l ajute și să-i elibereze o mână, însă pentru a doua a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU.

Referitor la acest incident, Poliția Capitalei a anunțat că, marți, „în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au patruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”.

În urma incidentului, Nicorescu a avut nevoie de intervenția medicilor, în condițiile în care ar fi suferit un puseu de tensiune.

Are o avere estimată la aproximativ un miliard de euro

Anchetatorii bănuiesc că la jaf au participat, de fapt, trei persoane, în condițiile în care este aproape sigur că tâlharii au folosit și un șofer, care i-a așteptat la poartă, cu motorul pornit.

Cu o avere estimată la aproximativ un miliard de euro, Dan Nicorescu a preferat să ducă o viață relativ discretă. Totuși, acesta a ieșit mereu în evidență prin intermediul pasiunii sale pentru mașinile de lux. Multimilionarul în vârstă de 53 de ani are în garaj mașini în valoare de peste 2 milioane de euro. Este vorba despre un Lamborghini Aventador, evaluat la 250.000 de euro, un Aston Martin DBS Superleggera, cu un preț de catalog de 350.000 de euro, un Rolls Royce Phantom Coupe de 500.000 de euro, un Bentley Continental GT, care costă în jur de 300.000 de euro dar și un Ferrari Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?