Așa arată o cazare de 3 stele în Mamaia, la 500 lei pe noapte. O turistă a trăit șocul vieții – ce a găsit în cameră

Așa arată o cazare de 3 stele în Mamaia, la 500 lei pe noapte. O turistă a trăit șocul vieții - ce a găsit în cameră
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 19/08/2022, 11:10
Actualizat: 19/08/2022, 11:11

O turistă a trăit un concediu de coșmar în Mamaia, la un hotel de 3 stele. Femeia a găsit camera rezervată într-o stare jalnică, prosoape murdare, perne pline de mucegai, un praf de nedescris și prize stricate.

O turistă a postat pe Facebook concluzia vacanței ei la Mamaia, la vila Vera, mai exact, după spusele femeii, o vilă construită de pe vremea lui Ceaușescu.

Femeia a povestit ce a găsit la cazare și cât de dezamăgită a fost de concediul la Mamaia.

„Ni s a dat ultima cameră din vila de la ultimul etaj (303- fugiți de ea!!) la cocoțatul din deal, urci pe scări de -ți vine rău. Cum am intrat, șiroi de furnici- explicația doamnei, că cei dinainte luau micul dejun in cameră, însa chiar si după ce am dat (Eu, personal, că mi s a înmânat sprayul de gândaci), tot au mai ieșit furnici și in zilele următoare. O umiditate de nedescris în baie, cădița de duș curgea de jur împrejur, scurgerea nu funcționa aproape deloc., a scris ea pe internet.

Femeia a mai precizat că nu existau nici alte condiții, nici măcar înălbitor pentru rufe sau un suport pentru haine, așa că a fost nevoită să întindă hainele ei, ale soțului și ale copilului de 3 ani pe unde a apucat.

Mamaia și vilele pline de mizerie

„Dulapurile nesterse, pline de praf, mizerie, curățenie făcută doar de ochii soacrei, jegul plutea în aer. Nu înțeleg de unde recenziile bune, după care am ales această locație cu curățenie lună și toate cele, poate am fost eu ghinionistă si mi s a dat camera dezastru, greșită. ”, a continuat turista în postare.

Turista și membri familiei sale nu se vor mai întoarce la această cazare, ba chiar a dat și o notă corespunzătoare condițiilor pe care le-a găsit la vila Vera.

Aparent, nu doar camera a fost dezamăgitoare, nici măcar micul dejun nu a fost proaspăt și nici servit cum trebuie.

„Dar știu sigur că nu mă voi mai întoarce aici niciodată!!! nota 2!! să nu mai zic de micul dejun care este la fel în fiecare zi…ouăle, care sunt singurele ” calde” din meniu, mereu reci pt că nu au și ei un recipient, ci le acoperă doamna cu o folie de aluminiu, atât…ia de manancă..horror..acestă locație are nevoie de reparații serioase…vrei 500 lei pe noapte??? păi oferă….sunt locații cu 200 lei care lasă mult in spate grozăvia acesta. Profund dezamagita!!!„, a încheiat turista.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult