• Publicat:
Știri

Avertizare de la meteorologi: Cod portocaliu de ploi într-un județ din țară

Avertizare de la meteorologi: Cod portocaliu de ploi într-un județ din țară
Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de precipitații pentru mai multe localități din județul Buzău, valabilă până la ora 13.00. Potrivit avertizării, se vor semnala averse torențiale, vijelie, descărcări electrice și grindină.

Avertizarea Cod portocaliu, emisă de ANM, vizează localitățile Padina, Luciu, C.A. Rosetti, Cilibia și Largu și este valabilă miercuri, de la ora 12.00 până la ora 13.00.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse torențiale ce vor cumula 30-35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și grindină de mici dimensiuni.

ANM a mai emis miercuri o avertizare Cod galben de ploi abundente, valabilă până la ora 23.00, în județele Satu-Mare, Sălaj, Bihor, Cluj, Alba, Arad, Hunedoara, Sibiu, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamț, Iași, Suceava și Botoșani.

Potrivit meteorologilor, în aceste zone se vor înregistra averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și condiții de grindină.

Inchide