• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

Avertizare MAE în legătură cu zborurile Lufthansa, de marți, de pe aeroportul din Frankfurt

Avertizare MAE în legătură cu zborurile Lufthansa, de marți, de pe aeroportul din Frankfurt
MAE informează românii care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei că marți, între orele 09.00 și 17.00 (ora Germaniei), compania Lufthansa nu va opera zborurile de lungă distanță cu plecare și sosire pe aeroportul din Frankfurt, pe fondul unor negocieri eșuate cu sindicatul piloților.

„Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei că, în cursul zilei de 16.09.2014, între orele 09,00 – 17,00 (ora Germaniei), compania aeriană Lufthansa nu va opera zborurile de lungă distanță cu plecare și sosire pe aeroportul din Frankfurt, pe fondul unor negocieri eșuate cu sindicatul piloților”, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Cetățenii români interesați sunt sfătuiți să urmărească evoluția situației pe pagina oficială de internet a companiei: http://www.lufthansa.com.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români să consulte site-urile de specialitate și să urmărească site-ul MAE, la rubrica „Sfaturi, alerte de călătorie”, pentru informații actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Inchide