Băsescu: Mulțumesc presei din Republica Moldova pentru curajul dovedit după alegerile din aprilie

Băsescu: Mulțumesc presei din Republica Moldova pentru curajul dovedit după alegerile din aprilie
Președintele Traian Băsescu a mulțumit, vineri, la Drobeta Turnu Severin, presei din Republica Moldova pentru "curajul și profesionalismul" dovedite prin reflectarea corectă a evenimentelor petrecute la Chișinău după alegerile din aprilie.
Publicat: 16/02/2012, 08:46
Actualizat: 24/07/2012, 13:49

 

 

Președintele Traian Băsescu a mulțumit, vineri, la Drobeta Turnu Severin, presei din Republica Moldova pentru "curajul și profesionalismul" dovedite prin reflectarea corectă a evenimentelor petrecute la Chișinău după alegerile din aprilie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El s-a întâlnit cu jurnaliștii români din țară și din străinătate, ocazie cu care a ținut să multumească presei din Republica Moldova pentru că, prin curaj și profesionalism, a ținut la curent opinia publică și liderii europeni cu evenimentele de la Chișinău care s-au petrecut după alegerile din aprilie.

Președinetele a subliniat că în relatarea corectă a acelor evenimente a fost implicată și presa română, pentru a informa despre acțiunile "unui regim care nu mai permitea chiar libertatea presei".

Citește mai multe despre declarațiile lui Traian Băsescu pe www.mediafax.ro