Bătut cu RĂNGI și lăsat într-o baltă de SÂNGE. Înregistrarea cu UCIDEREA interlopului Săndel Șerbu, publicată de Poliția britanică

Bătut cu RĂNGI și lăsat într-o baltă de SÂNGE. Înregistrarea cu UCIDEREA interlopului Săndel Șerbu, publicată de Poliția britanică
Poliția britanică a publicat înregistrarile surprinse de camerele video în noimenbrie 2017, când interlopul brăilean, Săndel Șerbu a fost ucis cu răngi si bâte în orașul Ilford. Vezi momentul uciderii interlopului din Brăila.

Poliția britanică a făcut publice înregistrări cu momentul în care interlopul brăilean Săndel Șerbu a fost ucis, în toamna anului 2017, într-un oraș situat în estul Londrei, relatează publicația Daily Mail.

Interlopul a fost omorât în bătaie pe o strada din orașul britanic Ilford, situat în estul Londrei. Crima s-a petrecut în toamna anului 2017 și trei persoane au fost condamnate recent pentru fapta săvârșită. Grupul de atacatori a fost alungat de o ambulanță care trecea prin zonă. Săndel Șerbu a fost transportat la spital, dar a murit la doar câteva ore din cauza rănilor grave suferite la cap.

Poliția britanică a ajuns la concluzia că atacul a fost o răzbunare pentru o altă bătaie, petrecută cu două luni înainte. Trei români au fost condamnați luni la un total de 64 de ani de închisoare.

Răzvan Vlădescu (27 de ani) și fratele său, Araman-Nardi Stoica (25 de ani) au fost găsiți vinovați de crimă cu premeditare și posesie de arme albe. Un al treilea român, Ionuț Vasile (28 de ani) a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Șerbu ar fi condus o grupare mafiotă care se ocupa cu trafic de droguri și de persoane.

„Șerbu a făcut milioane de euro din trafic de droguri și de persoane în Europa de Vest, înainte de a-și muta afacerile în Italia. Sosirea lui în Marea Britanie a fost primită cu ostilitate de grupările de interlopi români aflate deja aici. Șerbu a încercat să se impună și a adus aproape 100 de prostituate. Competitorii săi nu au privit cu ochi buni această decizie,” scria tabloidul The Sun, în 2017.

„Lumea știe, dar nu zice nimic! Că se ascund de frică să nu aibă probleme. Aveau cagule și nu cred că o să mai fie vreo șansă de a mai ieși ceva la iveală. Noi ne-am gândit și cum de era singur. El tot timpul era cu lume multă după el, mereu avea prieteni cu el. E dubios că a rămas singur, mai ales că el nu avea mașină. Eu nu înțeleg de ce a ajuns el acolo (n.r. la locul atacului). Locuia la 5 km de club, în niciun caz nu se hotărâse să ajungă acasă pe jos. Sunt multe semne de întrebare,” a declarat în 2017 unul dintre apropiații lui Șerbu, pentru debraila.ro.

Potrivit sursei, atacul ar fi fost premeditat, deoarece bâtele de baseball ar fi avut cuie bătute. „La o petrecere, în Londra, brăileanul ar fi avut o altercație cu un boxer din Iași, pe care l-ar fi tăiat cu un cuțit pe spate și pe mâini. De atunci, cel agresat l-ar fi sunat de nenumărate ori pe Șerbu, amenințându-l cu moartea”, a completat sursa.

 

 

 

Inchide