Becali a rupt notificările CNCD și a făcut-o „proastă” pe o jurnalistă

Becali a rupt notificările CNCD și a făcut-o proastă pe o jurnalistă
Publicat: 23/04/2012, 19:39
Actualizat: 23/04/2012, 19:50

Finanțatorul FC Steaua Gigi Becali a avut, marți, o ieșire nervoasă în fața reședinței sale din Aleea Alexandru, rupând notificările venite de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și călcând un CD în picioare, apoi a făcut-o „proastă” pe o jurnalistă.

„Astea sunt niște hârtii de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Toată ziua primesc astea. Eu nu mai știu pentru ce le primesc. Eu o rup… Uite Csaba Ferenc – ungur. O să terminăm odată să nu mai conducă ungurii în țara noastră. Îl al doilea rând asta, Consiliul pentru Combaterea Discriminării este o instituție satanică. Orice zici e discriminare, dacă zici de biserică e discriminare, orice e discriminare. Eu o rup pe discriminare și nu ma duc la niciun prioces la ei. Poate să trimită 7000 de amenzi. Și CD-ul ăstă îl calc în picioare, na! Și să-mi mai dea o amendă. Le transmit așa, să-mi trimită în continuare pentru că o să le calc în picioare. Și la niciun proces nu vini cu voi. E disciminare că l-am discriminat pe Nicu Badea. Nu le mai citesc că vin prea multe. Să nu-mi mai trimită că nu le citesc și le rup. Să-mi dea câte 10 milioane că le plătesc și la ei tot nu calc. E o instituție satanică”, a declarat Becali în fața reprezentanților presei.

În momentul în care a fost întrebat de o ziaristă dacă are e speriat de gândul că ar putea primi o pedeapsă de patru ani în „dosarul valiza”, Becali a lovit cu palma microfonul și i-a spus: „Tu să nu mai vii aici, să nu te mai prind pe aici că ești prea proastă!”

Instanța supremă este așteptată să dea o decizie marți în dosarul Valiza, în care finanțatorul echipei Steaua, europarlamentarul George Becali, și fostul vicepreședinte al Consiliului de Administrație al clubului Teia Sponte sunt inculpați în primul caz de mare corupție în fotbal deferit justiției.

Referindu-se la acest caz, finanțatorul FC Steaua a declarat că procurorul Doru Țuluș este „scavul” patrolului grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany. „Corupție la premiere în România nu poți să îi spui niciodată. Cum să spui că Becali riscă o condamnare? Pentru ce să risc o condamnare? Atunci poți să spui că Becali riscă o condamnare pentru că iese pe stradă. Lumea s-a demențit, a înnebunit lumea. Nu mai este sănătoasă, ori de răutate, ori de invidie. Dacă ai rahat la cap spui că Becali riscă patru ani de pușcărie. În țara asta încă mai domnină Satan. Iar Satan este la Morar și la Țuluș, care Țuluș (n.r. – procurorul Doru Țuluș) este sclavul lui Paszkany pentru că așa am aflat. Pe mine nu m-au dezamăgit procurorii și judecătorii până acum decât la nivel mic, cum a fost judecătoarea aia Cristuș (n.r. – judecătoarea Nicoleta Cristuș). Aia a fost demonizată de Satan și a dat arestarea mea atunci (n.r. – în 2009). Există și judecători ca asta, ca Cristuș. Când iei libertatea unui om nu ai niciodată cum să scapi. Ori pe pământ plătești cu boli sau altceva, ori răzpunzi la judecată la Domnul Hristos. Cum să ții omul în cătușe după ce i-a fost furată mașina? Păi ești nebună? Eu am uitat, dar copiii mei și nevasta mea au trauma aia”, a spus Becali.

El a adăugat că nu se teme de o eventuală retrogradare a echipei Steaua în cazul în care hotărârea Înaltei Curți de Casație și Justiție este defavorabilă. „Cazul ăsta, când era Ionuț Lupescu la Comisia de Disciplină, oamenii au auzit de corupție, de 1,7 milioane, și atunci au cerut acte. Au văzut că e premiere și atunci au zis că aia nu e mită, nu e corupție. Pentru că altfel eram retrogradați până acum. În al doilea rând, FIFA și UEFA nu mai țin cont de sentințele civile și penale dacă sunt date eronat. Pentru că există practică la FIFA și UEFA”, a explicat finanțatorul stelist.

Becali are încredere că măcar doi din cei trei judecători de la ICCJ vor susține că „premierea nu este corupție”. „Legea e sfințenie dacă e aplicată cu Dumnezeu de procurori și judecători. Dumnezeu a lăsat legea. Dacă îl ai pe Satan normal că faci ce vrei cu legea, o interpretezi cum vrei, îi pui cătușele unuia căruia i-a fost furată mașina și pe hoți îi lași liberi. Într-o țară unde procurorii îl au pe Dumnezeu în inima lor nu există ca premierea să fie corupție. Judecătorii o să vedeți că sunt și ei ai lui Dumnezeu, nu sunt ai lui Satan. Cât de mare răutate ar avea un judecător nu vrea o pată pe el, pe viitorul lui, pe copiii lui, ca să spună că premierea e corupție. Cine vrea să își mânjească numele? Din trei judecători o să fie măcar doi cu Dumnezeu”, a adăugat Becali.

Europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis în judecată, în decembrie 2008, în dosarul „Valiza”, de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA), fiind acuzat de dare de mită și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el au mai fost trimiși în judecată Teia Sponte, Alina Florentina Ciul, Victor Pițurcă, Radu Gheorghe Marino și Raul Volcinschi.

Adrian Țone, [email protected]

Marian Iancu a ajuns într-o stare deplorabilă: ”E terminat, de-abia mai merge”. Ultimele informaţii despre...
Avem imaginile incriminatoare! Zmărăndescu a încălcat regulamentul Survivor și ar putea fi eliminat
FOTO. Cum arată fiica lui Virgil Ianțu în costum de baie! Adolescenta este de o...
Semnale de alarmă într-o relație: lipsa certurilor între parteneri e un semn rău
Bombă în miez de noapte: negocierile dintre Loți Boloni și FRF au picat! Antrenorul a...
Turcia îşi schimbă numele. Ce alegere a făcut preşedintele Erdogan
Metoda de furt care face ravagii. Cu o simplă monedă, HOȚII iau tot din MAȘINĂ
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Premierul Nicolae Ciucă și-ar fi plagiat teza de doctorat
Avem imaginile incriminatoare! Zmărăndescu a încălcat regulamentul Survivor și ar putea fi eliminat
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Simona Halep, victorie CATEGORICĂ în meciul cu brazilianca Haddad Maia
Cei mai buni actori, aflați în viață, care nu au primit încă un Oscar
Răsturnare șocantă de situație: Cine i-a omorât, de fapt, pe cei doi studenți de la...
România a dat lovitura în Europa! Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Doliu în lumea filmului! Un nume uriaș ne-a părăsit. Va fi de neuitat
Este oficial: Toţi românii pot primi o zi liberă suplimentară de la angajator. Ce trebuie...
Fabrica de milionari în euro a României. Care este şcoala unde s-au specializat foarte mulţi...