BERCEA MONDIAL și cei 7 supernași – interviu cu fostul premier STOLOJAN și judecătoarea MARIA HUZA despre „botezul” micuților PATRONAȘ și JUDECĂTOR

BERCEA MONDIAL și cei 7 supernași - interviu cu fostul premier STOLOJAN și judecătoarea MARIA HUZA despre „botezul micuților PATRONAȘ și JUDECĂTOR
Publicat: 23/04/2012, 19:27
Actualizat: 24/04/2012, 00:07

„Stolojan: M-am văzut cu el în campania electorală, darnici vorbă să-i fi botezat copilul!”

Theodor Stolojan, nume folosit de Mondial pentru a se lăuda că l-arfi botezat pe fiul său, Patronaș, în 2004, admite că l-a cunoscutpe Mondial, dar atât: „Am fost doar în campania electorală peacolo, în comuna din Olt de unde este acest Sandu Anghel. M-amvăzut cu el, dar nici vorbă să îi fi botezat copilul. Poate că înacele zile s-a făcut botezul și așa s-a ajuns de am fost asociatevenimentului”, declară Stolojan, pentru gândul.

Maria Huza: „Eram la București”

În ceea ce o privește, Maria Huza este mai vehementă: „Nu ambotezat acel copil (pe Judecător, n.r.). De altfel, în 2005, cândse spune că a fost botezul, eram în București. Am plecat din Olt în2001”. Un alt apropiat al lui Bercea din mediul judiciar a declaratînsă pentru gândul, subrezerva anonimatului, că a asistat la botezul lui Judecător și căMaria Huza a fost nașa copilului.

Ce spun Mircea Băsescu și ceilalți nași

Gheorghe Brenciu, fost prim-procuror la Parchetul de pe lângăTribunalul Olt și fost procuror la Parchetul de pe lângă Curtea deApel Prahova, nu a confirmat, dar nici nu a negat că a fost nașullui Televizor, alt fiu al lui Bercea Mondial, botezat în 2009.

Nicolae Grădinaru, fost prefect de Olt și fost parlamentarFSN/PD/PDSR/PRM, nu a putut fi contactat pentru a confirma sauinfirma dacă este nașul lui Ambasador Anghel.

Nepoți ai lui Bercea Mondial ar fi fost botezați de GabrielDiaconu, fost viceprimar de Slatina, Marian Chitea, directorHidroserv Slatina, Iulius Șpak, consilier local în Slatina.Singurul care a recunoscut public afilierea este, până în prezent,Mircea Băsescu.

Acesta i-a atacat pe cei care îl acuză pentru relația cu Bercea.”Anghel Sandu mi-a zis că are șapte dosare închise cu neîncepereaurmăririi penale. Nu vă supărați, dar domnul Adrian Năstase nu aredosarele închise cu NUP. Cui ar fi trebuit să-i cer voie să botez?Lui Bolcaș? Lui Sorin Roșca Stănescu? Lui Nistorescu? Văd că domnulNistorescu nu are nicio mustrare că a nenorocit doi oameni cumașina. După ce a accidentat doi tineri cu mașina este înlibertate, bine mersi. Nu-i crapă obrazul de rușine? Din 2008 elîmproașcă cu noroi. Care-i diferența dintre ei?”, a contraatacatfratele președintelui.

Joaca Mondială cu Justiția

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fostcercetați de Poliția Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120de dosare penale. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt,comisar Claudia Radu, majoritatea dosarelor au la bază plângeripenale făcute între membri ai familiei Anghel. În prezent mai suntîn lucru șase dosare penale din cele 120, restul fiind soluționatecu NUP sau cu amenzi.

Anghel Sandu are în prezent și 30 de procese cu PrimăriaSlatina. Mondial a construit în Slatina opt palate, toate identice,dar niciunul cu autorizație de construcție. Pentru patru dintrecase, Anghel a câștigat deja procesele cu municipalitatea. PrimăriaSlatina încearcă acum să-i demoleze celelalte patru imobileconstruite fără autorizație.

Mihaela Otincelescu, șef birou din cadrul Direcției deAdministrare a Domeniului Public și Privat Slatina, a precizat căSandu are un singur imobil pe numele său. Celelalte au fost vândutefictiv către diverse persoane, toate din Drăgănești Olt. BerceaMondial deține și un Mercedes S-Klass cu numărul OT-12-SEF, deși eun șofer care declară că nu știe să scrie și să citească.

Florin Bălteanu, director adjunct la Finanțe Publice Olt, adeclarat că Anghel Sandu l-ar fi amenințat cu cuțitul. Însoțit deagenți de Poliție, Bălteanu a descins, în 2005, într-un control lafirmele lui Bercea.

A constatat 13 infracțiuni, printre care și evaziune fiscală,șantaj, spălare de bani, care au generat 5 dosare penale cu unprejudiciu constatat de 72 miliarde lei vechi. Bercea a comandatcontraexpertize în urma cărora prejudiciul constatat s-a redus la11 miliarde de lei, iar ulterior dosarele „s-au pierdut pedrum”.

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Hoții de CATALIZTOARE din GERMANIA ”vânează” aceste mașini
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Diferența dintre criptomonede, monede digitale și monede virtuale
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Detalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Au fost chemați ROMÂNII ÎN ARMATĂ?! Ministrul Apărării a spus adevărul. Toată lumea trebuie să...
Anunțul care zdruncină lumea din temelii. Ce urmează după Omicron: Va fi mult mai contagioasă
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...