BREAKING NEWS. Marcel Pavel a fost externat în urmă cu puțin timp! Avem PRIMELE & SINGURELE IMAGINI cu el după ce a părăsit spitalul!

BREAKING NEWS. Marcel Pavel a fost externat în urmă cu puțin timp! Avem PRIMELE & SINGURELE IMAGINI cu el după ce a părăsit spitalul!
Marcel Pavel a fost externat de la ”Matei Balș”, iar GÂNDUL.RO a realizat primele imagini cu acesta după ce a părăsit spitalul!
Publicat: 01/07/2020, 15:40
Actualizat: 01/07/2020, 17:22

Marcel Pavel a fost externat miercuri la prânz din Spitalul ”Matei Balș”, acolo unde se afla sub îngrijire medicală încă din 17 iunie. Testul efectuat marți, 30 iunie, arată că el nu mai este purtătorul virusului COVID-19. Surse medicale au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că Pavel a primit acceptul medicilor de a părăsi spitalul, iar acum – conform procedurilor – trebuie să rămână izolat, la domiciliu, încă patru zile.

În urmă cu puțin timp, reporterii speciali ai GÂNDUL.RO au realizat IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE cu Marcel Pavel în momentul în care acesta a ajuns acasă, după două săptămâni petrecute în spital. Cântărețul a încercat să treacă neobservat purtând o șapcă și ascunzându-se în spatele măștii și a unor ochelari de soare. După ce a intrat în casă, unul dintre angajații artistului a igienizat mașina cu care Pavel a fost adus de la spital.

GÂNDUL.RO a publicat ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ informația potrivit căreia cântărețul a fost confirmat cu noul coronavirus și internat, pe 17 iunie, la Spitalul ”Matei Balș” (DETALII AICI!). Inițial, Marcel Pavel a negat, neasumându-și faptul că a infectat mai multe vedete din Antena 1 la filmările show-ului ”Te cunoscut de undeva”. Ulterior, el nu a mai putut ascunde informația și a recunoscut că este diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19.

Înainte de a fi spitalizat, Marcel Pavel acuzase probleme medicale pe parcursul mai multor zile. Cu toate acestea, el a refuzat să se testeze. Interpretul a pus starea de sănătate precară pe seama faptului că ar fi răcit în platoul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. În cursul zilei de miercuri, 17 iunie, Pavel a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, iar în seara aceleași zile a fost transportat la spital după ce rezultatele testării au evidențiat faptul că este pozitiv.

După săptămâni de spitalizare, Marcel Pavel s-a întors acasă miercuri după-prânz, iar noi avem imagini în exclusivitate!

A infectat mai multe vedete din Antena 1!

Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cealaltă parte, familia lui nu acuzase nicio problemă. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, declara Marcel în dimineața zilei de 17 iunie.

După internarea lui, mai multe vedete cu care artistul intrase în contact au fost diagnosticate pozitiv și internate. Printre acestea s-au aflat Ozana Barabancea (despre care GÂNDUL.RO a dezvăluit, de asemenea, în premieră că este infectată // CITEȘTE AICI!), dar și Andrei Ștefănescu sau actorul Toto Dumitrescu. Reporterii noștri au fost primii care au dezvăluit și faptul că fiul ex-fotbalistului Ilie Dumitrescu se numără printre persoanele care s-au îmbolnăvit după ce au participat la filmările producției ”Te cunosc de undeva”. Sursele noastre susțin că atât Ozana Barabancea, cât și Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu ar urma să fie externați până la sfârșitul acestei săptămâni.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă,...
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a...
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Mureș a fost prins de polițiști în timp ce îşi viola fiica
Cu EA a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa! Cine este noul manager de la Taverna...
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani. Înregistrarea cu ultimele minute din viaţa femeii
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Cum a sărbătorit Vladimir Putin după ce a câștigat alegerile din Rusia. Liderul de la...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Un MARE savant AVERTIZEAZĂ: Se va ajunge la o luptă între mașinărie și om
Decizie pentru toți românii care locuiesc la BLOC. Va fi obligatoriu pentru Asociația de Proprietari
Noi reguli de circulație. Acești români sunt predispuși la amenzi
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
„Este un adult cu propriile planuri”. Cum se înțeleg, de fapt, Teo Trandafir și fiica...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
Coreea de Nord ar fi trimis Rusiei 7.000 de containere cu echipamente militare