BREAKING NEWS. Marcel Pavel a fost externat în urmă cu puțin timp! Avem PRIMELE & SINGURELE IMAGINI cu el după ce a părăsit spitalul!

Redactor:
Adrian Nicolae

Marcel Pavel a fost externat miercuri la prânz din Spitalul ”Matei Balș”, acolo unde se afla sub îngrijire medicală încă din 17 iunie. Testul efectuat marți, 30 iunie, arată că el nu mai este purtătorul virusului COVID-19. Surse medicale au declarat în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO că Pavel a primit acceptul medicilor de a părăsi spitalul, iar acum – conform procedurilor – trebuie să rămână izolat, la domiciliu, încă patru zile.

În urmă cu puțin timp, reporterii speciali ai GÂNDUL.RO au realizat IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE cu Marcel Pavel în momentul în care acesta a ajuns acasă, după două săptămâni petrecute în spital. Cântărețul a încercat să treacă neobservat purtând o șapcă și ascunzându-se în spatele măștii și a unor ochelari de soare. După ce a intrat în casă, unul dintre angajații artistului a igienizat mașina cu care Pavel a fost adus de la spital.

GÂNDUL.RO a publicat ÎN PREMIERĂ NAȚIONALĂ informația potrivit căreia cântărețul a fost confirmat cu noul coronavirus și internat, pe 17 iunie, la Spitalul ”Matei Balș” (DETALII AICI!). Inițial, Marcel Pavel a negat, neasumându-și faptul că a infectat mai multe vedete din Antena 1 la filmările show-ului ”Te cunoscut de undeva”. Ulterior, el nu a mai putut ascunde informația și a recunoscut că este diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19.

Înainte de a fi spitalizat, Marcel Pavel acuzase probleme medicale pe parcursul mai multor zile. Cu toate acestea, el a refuzat să se testeze. Interpretul a pus starea de sănătate precară pe seama faptului că ar fi răcit în platoul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. În cursul zilei de miercuri, 17 iunie, Pavel a fost supus unui prim test de depistare pentru COVID-19, iar în seara aceleași zile a fost transportat la spital după ce rezultatele testării au evidențiat faptul că este pozitiv.

După săptămâni de spitalizare, Marcel Pavel s-a întors acasă miercuri după-prânz, iar noi avem imagini în exclusivitate!

A infectat mai multe vedete din Antena 1!

Vedeta susținuse că nu are febră, dar are simptomele unei răceli, iar de cealaltă parte, familia lui nu acuzase nicio problemă. ”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, declara Marcel în dimineața zilei de 17 iunie.

După internarea lui, mai multe vedete cu care artistul intrase în contact au fost diagnosticate pozitiv și internate. Printre acestea s-au aflat Ozana Barabancea (despre care GÂNDUL.RO a dezvăluit, de asemenea, în premieră că este infectată // CITEȘTE AICI!), dar și Andrei Ștefănescu sau actorul Toto Dumitrescu. Reporterii noștri au fost primii care au dezvăluit și faptul că fiul ex-fotbalistului Ilie Dumitrescu se numără printre persoanele care s-au îmbolnăvit după ce au participat la filmările producției ”Te cunosc de undeva”. Sursele noastre susțin că atât Ozana Barabancea, cât și Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu ar urma să fie externați până la sfârșitul acestei săptămâni.

 

 

Inchide