CÂND va începe școala și ce se întâmplă cu examenele naționale. Ministrul Educației promite că va face anunțul

Redactor:
Gandul
CÂND va începe școala și ce se întâmplă cu examenele naționale. Ministrul Educației promite că va face anunțul
Ministrul Educației, Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut un apel la calm în rândul elevilor și studenților și a declarat că „în scurt timp” va anunța ce se întâmplă cu examenele naționale, dar și când vor fi reluate cursurile în școli.

Ministrul Anisie a condamnat pe Facebook știrile false care circulă în spațiul public, legate de sistemul de educație în perioada epidemiei de coronavirus.

„În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenţi şi mai înţelepţi şi să nu credem orice ştire falsă!!! Dragi elevi şi studenţi, stimaţi colegi, fiţi atenţi că în spaţiul public circulă tot felul de ştiri false! Nu vă lăsaţi manipulaţi şi informaţi-vă din surse oficiale! Vă rog să aveţi încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naţionale, când vom putea relua cursurile şi care vor fi deciziile cu privire la susţinerea licenţei/dizertaţiei/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc”, afirmă ministrul Monica Anisie în mesajul său.

Anisie a ținut să precizeze clar că începerea cursurilor depinde „de evoluția pandemiei de coronavirus”.

„Cum bine se ştie, toate acestea depind de evoluţia pandemiei cu COVID-19!! Vă propun să ne asigurăm că suntem în siguranţă şi sănătoşi!”, a mai spus ministrul Monica Anisie.

Pe internet au circulat diverse informații false atribuite lui Anisie, potrivit cărora cursurile din semestrul 2 se vor relua în 15 mai și vor dura până pe 24 iulie.

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide