• Publicat:
Politică

Cătălin Ivan critică mitingul PSD: Ca vitele în vagoane

Cătălin Ivan critică mitingul PSD: Ca vitele în vagoane
Cătălin Ivan despre mitingul PSD: Oameni necăjiți urcați în autocare precum vitele în vagoane

Europarlamentarul Cătălin Ivan scrie pe pagina sa de Facebook că mitingul programat pentru sâmbătă, în București ar trebui să fie urmat de foarte multe dosare penale.

„Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza în România în felul acesta, ar trebui să fie urmat de o avalanșă de dosare penale. Am putea spune, fără să greșim, că mitingul de sâmbătă este un miting penal, pentru susținerea celui mai corupt politician din istoria României. Vă asigur, ca fost membru al acestui partid care cunoaște realitatea din interior în cele mai mici detalii, că majoritatea covârșitoare a celor care vor participa la miting vor fi aduși cu forța”, afirmă Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, la mitingul PSD vor fi prezenți oameni foarte săraci, care beneficiază de ajutor social și care știu că „depinde de primar” dacă mai primesc acel ajutor, dar și angajați din diferite regii aflate în subordinea primăriilor, obligați să meargă la București.

Ivan adaugă că societățile private care au contracte cu statul vor fi obligate să susțină cheltuielile sau vor trimite oameni.

„Mitingul de sâmbătă este imaginea perfectă a regimului Liviu Dragnea. Are toate «ingredientele» pentru a înțelege perfect România lui Dragnea: oameni necăjiți urcați în autocare precum vitele în vagoane și transportați la București, toate companiile care «căpușează» bugetul statului și îngrașă conturile diferiților politiceni vor face un efort imens pentru a susține această mascaradă, ordinele de partid se vor transmite prin instituțiile publice controlate politic”, arată europarlamentarul.

Potrivit lui Ivan, pentru această demonstrație, românii trebuie să îi mulțumească șefului PSD, Liviu Dragnea.

„E decizia fiecăruia dacă acceptă pasiv, resemnat, această situație sau face ceva. Eu cred că e timpul ca românii să ia atitudine. Cred că, după mitingul de sâmbătă, tot mai mulți vom spune că este prea mult!”, încheie europarlamentarul.

În spațiul virtual a fost lansată joi o serie de videoclipuri de promovare a mitingului PSD de sâmbătă. Iată unul dintre ele:

 

Inchide