Caz revoltător într-un sat din Iași: Un bărbat a fost arestat la trei săptâmâni după ce ar fi violat o adolescentă

Redactor:
Ilinca Nazarie
Caz revoltător într-un sat din Iași: Un bărbat a fost arestat la trei săptâmâni după ce ar fi violat o adolescentă
Un tânăr de 24 de ani, din Totoești, jud. Iași, a fost arestat, vineri, la 3 săptămâni după ce ar fi violat o fată de 17 ani. Victima nu a spus nimic până când în sat nu au apărut discuții despre faptul că cei doi ar avea o relație, apoi le-a povestit părinților, care au depus reclamație la poliție.

Magistrații Judecătoriei Hârlău au decis arestarea unui tânăr de 24 de ani, acuzat că a violat o fată de 17 ani, la sfârșitul lunii iulie, în localitate Totoești. Adolescenta le-a spus părinților că a fost agresată de curând, după ce în sat apăruseră bârfe privind presupusa relație pe care ar avea-o cu agresorul.

„Din probatoriul administrat până la acest moment procesual rezultă suspiciunea rezonabilă că în seara de 20.07.2019, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla în curtea școlii gimnaziale Constantin Palade, din comuna Erbiceni, jud. Iași, inculpatul B.D., fiind sub influența băuturilor alcoolice, a constrâns-o fizic și moral pe minora A.T.B., în vârstă de 17 ani, să întrețină un raport sexual normal, contrar voinței sale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Potrivit unor surse, în data de 20 iulie, fata de 17 ani a mers la școala din sat împreună cu niște prieteni, pentru a folosi conexiunea la internet a unității de invățământ. Tânărul de 24 de ani, băut, a intrat în vorbă cu fata și colegii ei, iar mai apoi le-ar fi cerut celorlați să îi lase singuri. Amenințând că o bate, agresorul a abuzat-o sexual pe minoră.

De teamă și rușine, adolescenta nu a spus nimic, până când prin sat s-ar fi auzit că are o relație cu el. Abia atunci și-a făcut curaj și le-a spus părinților ce a pățit, la două săptămâni de când a fost abuzată. A doua zi, împreună cu tatăl ei, fata a mers la poliție și a depus plângere.

Inchide