Cazul bărbatului bătut cu ranga pe o stradă din Târgu-Jiu: Unul dintre agresori a fost prins de polițiști

Redactor:
Loredana Ficiu
Cazul bărbatului bătut cu ranga pe o stradă din Târgu-Jiu: Unul dintre agresori a fost prins de polițiști
Unul dintre cei doi agresori, care săptămâna trecută au bătut un bărbat cu o rangă pe o stradă din Târgu-Jiu, județul Gorj, a fost prins, luni, de polițiști în trafic. Este vorba de un bărbat de 26 de ani, din județul Hunedoara.

Potrivit Poliției Gorj, bărbatul de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe, precum și de distrugere, a fost prins, luni, în trafic, pe DN68.

„În continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violente și distrugere, fapte comise la data de 2 iulie asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de către persoane necunoscute, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj au acționat, luni, pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Vețel, judetul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68″, a declarat, corespondentului Mediafax, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost dus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta și identificarea celuilalt bărbat implicat în scandal.

Un bărbat din Târgu-Jiu a fost bătut, la începutul săptămânii trecute, de două persoane care l-au lovit cu pumnii și picioarele, dar care au folosit și o rangă.

Inchide