• Publicat:
Știri

Cazul din Caracal | Avocat: Anchetatorii au găsit telefonul de pe care Dincă a sunat familia Luizei

Cazul din Caracal | Avocat: Anchetatorii au găsit telefonul de pe care Dincă a sunat familia Luizei
Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, spune că anchetatorii au găsit un al patrulea telefon, de pe care Gheorghe Dincă a sunat familia Luizei. Telefonul a fost găsit la o familie. Datele din primele trei telefoane, precum și din cel al Alexandrei, vor fi aflate curând.

„Vă dau un element în plus. A fost găsit și se expertizează în acest moment datele dintr-un alt telefon”, a spus avocatul, adăugând că este vorba despre un telefon și o cartelă pe care le-a folosit Dincă pentru a suna familia Luizei.

Potrivit lui Tonel Pop, telefonul a fost găsit la o familie despre care a refuzat să dea date.

Avocatul a adăugat că joi s-ar putea afla ce se află pe laptop, în aparatul de fotografiat, în cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă și, dacă va fi timp, și în cea de-al patrulea.

„Informaticienii DIICOT procesează continuu toate datele, le prelucrează pentru a putea fi deschise mâine. Prelucrarea acestor date necesită timp, urmând ca mâine să se deschidă materialul extras și cred că în funcție de hotărârea pe care o va da Parchetul s-ar putea ca DIICOT să iasă într-o conferință de presă și să vă explice de ce categorie sunt acele date”, a spus Pop.

În ce privește telefonul Luizei, avocatul a afirmat că nu poate spune nimic despre acesta, în timp ce despre telefonul Alexandrei a declarat că acesta nu a fost deocamdată expertizat din punct de vedere informatic, ci numai în privința probelor biologice.

 

Tags:
Inchide