• Publicat:
Știri

Cazul din Caracal | Traseul lui Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a fost ucisă. Bărbatul a făcut un drum la farmacie

Cazul din Caracal | Traseul lui Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a fost ucisă. Bărbatul a făcut un drum la farmacie
Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și Alexandra, a mers la farmacie în dimineața în care a ucis-o pe fata de 15 ani. Când a revenit, a prins-o pe fată apelând 112 și a lovit-o cu putere.

Gheorghe Dincă a sechestrat-o pe Alexandra miercuri, 24 iulie. Fata a fost dusă la casa de la ieșirea din Caracal și ținută într-un garaj.

Joi dimineața, Gheorghe Dincă a plecat la farmacie să cumpere niște creme pentru a trata rănile de la mâinile Alexandrei, așa cum a spus chiar fata la 112. A reușit să apeleze numărul de urgență, după ce a găsit unul dintre cele trei telefoane ale bărbatului.

STS a anunțat deja că fata a apelat de 3 ori 112, la orele: 11:05:07, al doilea la 11:06:25 și al treilea 11:12:36.

În momentul ultimului apel, Gheorghe Dincă revenea acasă.

De altfel, șeful Poliției Române a confirmat că ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost „Vine, vine!”, apoi apelul s-a întrerupt.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut și a rămas inconștientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuința și timp de două ore s-a plimbat prin oraș, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit acelorași surse, agresorul a stat între orele 12.00 și 14.00 în oraș, apoi a revenit și a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Agresorul și-a recunoscut abia duminică faptele. Într-o declarație anterioară dată anchetatorilor, acesta a spus că a fost la piață, iar apoi s-a apucat în curte de dezasamblat bucăți de motor.

Bărbatul a justificat atunci focul făcut în curte spunând că a aprins mai multe haine ca să se protejeze de țânțari, după care s-a culcat, iar a doua zi s-a trezit cu polițiștii la ușă.

Foto: Mediafax Foto

Inchide