Ce spune ministrul Transporturilor după ce a vizitat lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva

Redactor:
Corespondenti
Ce spune ministrul Transporturilor după ce a vizitat lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a spus, după vizita pe care a făcut-o, joi, pe șantierul lotului 4 al autostrăzii Lugoj-Deva că a primit asigurări din partea constructorului că acesta va fi terminat până la sfârșitul lunii iulie.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat, joi, șantierele de pe autostrada Lugoj-Deva, unde s-a declarat mulțumit de ritmul lucrărilor pe lotul 4.

„Prima oprire am făcut-o la lotul 4, unde știți foarte bine că avem un antreprenor român, un antreprenor care s-a mobilizat la maximum. Condițiile meteo au fost neprielnice, dar acum că a prins o rază de soare a lucrat cât s-a putut, să avanseze la consolidarea versantului. L-am felicitat pe constructor pentru modul în care a realizat o lucrare de un asemenea grad de complexitate și de anvergură”, a scris Răzvan Cuc pe pagina lui de Facebook, după vizita pe șantier.

Ministrul a precizat că a primit asigurări din partea constructorului că lucrările vor fi terminate până la sfârșitul lunii iulie.

„Am discutat cu constructorul, care m-a asigurat că la sfârșitul lunii iulie va fi finalizat acest proiect și va putea fi dat în trafic. Asta cu un singur amendament, și aș vrea să nu fiu interpretat greșit: dacă vor continua ploile în ritmul în care au fost în ultima perioadă, adică peste 35 de zile de ploi, bineînțeles că va avea o problemă”, a mai spus Răzvan Cuc.

Potrivit CNAIR, la finalul lunii mai, lucrările pe lotul 4 al autostrăzii Lugoj-Deva erau finalizate în proporție de 96%.

Ministrul Transporturilor a vizitat, joi, și șantierele de pe autostrada Sebeș-Turda, unde i-a dat un nou ultimatum constructorului de pe lotul 2: să găsească, în termen de două săptămâni, antreprenori cu care să poată lucra, pentru a finaliza construcția până la sfârșitul anului.

Inchide