Cine e medicul din SUA care l-a declarat pe Nicușor Constantinescu netransportabil: „Am început cu deosebit succes să practicăm ceea ce se numește cosmetologie și estetică cosmetică”

Redactor:
Clarice Dinu
Medicul Șerban Ion Cocioba, care susține că viața lui Nicușor Constantinescu ar fi pusă în pericol dacă s-ar întoarce în România, practică în Manhattan medicină internă, dar și, din propriile spuse, cosmetologie și estetică cosmetică.

Depuse astăzi la instanță de avocatul lui Nicușor Constantinescu, documentele suplimentare care susțin că președintele CJ Constanța ar avea „viața în pericol” dacă ar pleca din Statele Unite pentru a reveni în România, unde DNA îl vrea arestat, poartă semnătura unui controversat medic de origine română.

Doctorul generalist Șerban Ion Cocioba, în vârstă de 66 de ani, are în prezent două cabinete în Manhattan și practică medicina în SUA din decembrie 1990, când și-a obținut licența în New York. Numele său a fost amestecat într-un scandal de luare de mită în 1999, iar în 2000 a fost amendat și arestat la domiciliu pentru un răspuns fals în cererea de înregistrare la Drug Enforcement Agency, a relatat Hotnews.

Indicat de Consiliul Județean Constanța ca medic la clinica Medical Metamorphosis din New York, Șerban Ion Cocioba apare, în realitate, afiliat la doar două clinici, cu alte nume. Este vorba de Lenox Hill Hospital și Beth Israel Medical Center – Kings Highway Division din Brooklyn.

Într-un interviu acordat în urmă cu cinci ani dr. Cocioba își făcea reclamă noului cabinet mutat din Queens Bulevard, unde avea o clinică, pe 54th Street în Manhattan, descriindu-și, în linii mari și specialitatea. „Aicea pe lângă medicină internă și pe lângă practica de familie, pe lângă medicină generală am început cu deosebit suscces să practicăm ceea ce se numește cosmetologie și estetică cosmetică. O să continuăm să o să practicăm la cel mai înalt nivel posibil”, spunea medicul.

Pe de altă parte, Nicușor Constantinescu s-a operat la spitalul John Hopkins din SUA, având nevoie potrivit rapoartelor medicale prezentate de îngrijiri speciale ale unui medic urolog.

Medicul generalist a fost cel care a supravizat practic raportul medical de la spitalul John Hopkins, conchizând:  „Din punctul meu de vedere, văzând dosarul medical al pacientului Constantinescu, nu recomand transportul acestuia în Romania. Transportarea pacientului pe distanțe lungi poate pune în pericol viața pacientului și poate anula toate eforturile medicale făcute până acum pentru salvarea vieții acestuia„.

Interviul a fost acordat unui alt român stabilit în SUA, John Gabrian Marinescu, în ianuarie 2009. După colaborarea cu Nicușor Constantinescu, medicul nu a putut fi contactat.

BREAKING NEWS! ADIO, mască în şcoli. De când intră în vigoare
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Mia Khalifa și-a găsit un alt job. Cum s-a pozat de data aceasta actrița XXX
Cod Rutier 2020: GESTUL BANAL pentru care un polițist te poate amenda. Mulți șoferi nu...
FOTO. Cele mai fierbinţi imagini cu Andra! Lipsită de inhibiţii, ea şi-a lăsat formele la...
Din ce a ajuns să trăiască Vulpița, după ce a părăsit Acces Direct. La ASTA...
Demisie în Cehia pe fondul creşterii cazurilor de coronavirus. „Este obosit, dezgustat de politică şi...
BREAKING NEWS! ADIO, mască în şcoli. De când intră în vigoare
Rochița prea scurtă i-a jucat feste! E incredibil ce a pățit prezentatoarea TV în mijlocul...
Incredibil! Țara în care șef de stat este un MORT, dar nu asta este cel...
România se află într-un pericol extrem de mare! Avertismentul crunt al premierului Orban, făcut în...
Simona Halep – Karolina Pliskova se joacă ACUM. Cu câți bani pleacă Simo de la...
Explozie la metrou: Călătorii au fost evacuaţi - VIDEO
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide