Copilul de la Grădinița 195 din Capitală care a căzut de la etaj a ieșit din comă

Copilul de la Grădinița 195 din Capitală care a căzut de la etaj a ieșit din comă
Copilul de la Grădinița 195 care a căzut de la geamul unei băi situate la etajul clădiri a ieșit din comă, cere apă, suc și "mașinuța", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX șeful Secției de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitală, Alexandru Tașcu.

Copilul de la Grădinița 195 care a căzut de la geamul unei băi situate la etajul clădiri a ieșit din comă, cere apă, suc și „mașinuța”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX șeful Secției de neurochirurgie pediatrică de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, Alexandru Tașcu.

„Copilul este foarte bine, a ieșit din comă, cere apă, suc și mașinuța. Pot spune că, practic, și-a revenit”, a spus medicul Alexandru Tașcu.

El crede că cel mai probabil într-o zi sau două copilul va fi mutat de la Terapie Intensivă în salon, iar apoi va începe recuperarea.

„După cum a evoluat, eu cred că va recupera foarte bine”, a mai spus medicul Alexandru Tașcu.

El a precizat că în Secția de neurochirurgie pediatrică vin multe cazuri foarte grave, cele mai multe fiind rezolvate pozitiv.

Copilul a fost dus în comă la spital după ce a căzut, în 20 octombrie, de la geamul unui grup sanitar situat la etajul Grădiniței nr. 195 din cartierul Militari, unde ar fi mers nesupravegheat.

Anchetatorii au audiat mai multe persoane în acest caz, fiind așteptat un diagnostic din partea medicilor pentru a stabili încadrarea juridică a faptelor, declara vineri pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a cerut unității de învățământ să demareze o anchetă în legătură cu acest caz.

Inchide