CRIMA DIN PRIMĂVERII. JURNALISTA CRISTINA VERONA ȘI-A OMORÂT MAMA ȘI APOI S-A SINUCIS – concluzia preliminară a anchetei

CONCLUZIE ȘOCANTĂ A MEDICILOR LEGIȘTI: jurnalista și-a asfixiat mama, după care s-a spânzurat!

UPDATE MIERCURI18.50 Comunicat al Parchetului TribunaluluiBucurești: „Autopsiile efectuate în data de 06.07.2011 au reliefatfaptul că moartea persoanei de 77 de ani a fost violentă și s-adatorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecutivă uneiasfixii mecanice prin obturarea orificiilor oro-nazale șicomprimare toracică, în timp ce moartea persoanei de 44 dea fost violentă și s-a datorat insuficiențeicardio-respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prinspânzurare; decesul celor două persoane s-a produs în urmăcu 4-5 zile„.

UPDATE MIERCURI16.58 Un curier ne-a spus, în urmă cu câtevaminute, că „nu-l miră” gestul Cristinei Verona. „De câte ori amlivrat colete la apartamentul nr. 3, femeia părea un pic dusă”.

UPDATE MIERCURI16.51 „Cristina Verona și-a omorât mama și s-aspânzurat de calorifer. Este o sinucidere atipică, dar nu ieșitădin comun”, au declarat pentru gândul surse dinPoliție. „Au existat și cazuri de spânzurări la înălțime de 20 decentimetri..”, au precizat sursele citate. Jurnalista și-ar fiasfixiat mama cu o pernă sau pătură. Anchetatorii nu exclud caziarista să fi suferit de tulburări psihice, pe fondul cărora să fiizbucnit o ceartă cu mama ei. Mama se mutase recent cu CristinaVerona, pentru că fiica ei era depresivă, au precizat surselenoastre.

UPDATE MIERCURI16.33 Expertiza medicilor legiști s-a terminat înurmă cu puțin timp. Concluziile preliminare ale anchetei sunt căjurnalista Cristina Verona și-a asfixiat mama, după cares-a spânzurat, a declarat purtătorul de cuvânt al PolițieiCapitalei, Diana Sarca. Elena Pârvulescu, mama Cristinei Verona, amurit, potrivit legiștilor, în urma unei asfixii mecanice prinobturarea orificiului oro-nazal și prin comprimare toracică, a spusDiana Sarca. Potrivit acelorași concluzii preliminare alelegiștilor, Cristina Verona a murit prin asfixie prin spânzurare, aspus Diana Sarca. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei aprecizat că acestea sunt rezultatele preliminare ale examenuluimedicol-legal. Ipoteza anchetatorilor în prezent este omorul urmatde sinucidere, a mai spus Sarca.

UPDATE MIERCURI15.12 Un coleg al Cristinei Verona de la unuldintre ultimele locuri de muncă a vorbit cu agenția Mediafax desprecolega sa, pe care a descris-o drept perfecționistă și singuratică.

UPDATE MIERCURI13.21 Alison Mutler, jurnalist la Associated Press,o descrie pe fosta ei colegă de redacție într-un scurt interviupentru gândul. DetaliiAICI: „Circumstanțele morții sunt șocante. Era unjurnalist riguros, știa șapte limbi străine”

UPDATE MIERCURI12.08 Cristina Verona a lucrat în presă. Ea a fost,pentru o scurtă perioadă, redactor șef la revista pentru femei ElleRomânia și tot pentru o scurtă perioadă a lucrat și la agenția depublicitate Graffiti BBDO, la departamentul Relații Publice. Înperioada 2005 – 2007, Verona a fost redactor șef al publicațieiReader’s Digest. Ulterior, ea a fost șeful publicației Sale &Pepe, ediția din România, editată de Monden Media Group.

UPDATE MIERCURI11.19 Cele două femei sunt Cristina Verona (44 deani) și mama ei Elena Pârvulescu (77 de ani), a declarat pentrugândul DianaSarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. Poliția ia încalcul două scenarii. Scenariul 1: Cristina Veronași-ar fi putut omorî mama, apoi s-ar fi sinucis. Scenariul2: Cristina Verona s-ar fi sinucis iar mama ar fi suferitun atac de cord la vederea cadavrului fiicei. Polițiștii nuiau încă în calcul crima, pentru că la fața locului nus-au găsit urme de forțare ale ușilor și ferestrelor și nici semnede răvășire a apartamentului. Surse din poliție au declarat pentrugândul căaparentele plăgi tăiate de pe corpul Cristinei Verona ar putea ficrăpături ale pielii din cauza stării avansate de putrefacție.

UPDATE MARȚI23.15 La prima vedere, polițiștii nu avansează încăipoteza crimei, ci merg pe ideea de moartesuspectă, dat fiind faptul că ușa apartamentului dinPrimăverii, în care locuiau cele două femei găsite moarte, eraîncuiată, iar cheia se afla pe dinăuntru, au declarat pentrugândul surse dinPoliția Capitalei. Cele două femei ar fi fost mamă și fiică, iarvecinul care a alertat autoritățile nu are niciun grad de rudeniecu cele două femei. În prezent, au loc cercetările criminalisticeefectuate de medicii legiști.

MARȚI22.18 Două persoane au fost găsite decedateîn condiții violente, marți seară, în cartierul Primăveriidin București, una dintre victime, spânzurată de calorifer, avândmultiple plăgi tăiate pe corp. Serviciul de Ambulanță București -Ilfov a fost solicitat de către un bărbat în Bulevardul Primăverii,numărul 42, au declarat surse medicale. Purtătorul de cuvânt alPoliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat, pentru Mediafax, că la112 s-a primit un apel din partea vecinilor, care au reclamat unmiros foarte puternic de putrefacție.

Echipajul medical care a ajuns la fața locului a găsit în imobildouă cadavre în stare avansată de putrefacție, stabilindu-se cădecesul ar fi survenit cu aproximativ 72 de ore înainte. Una dintrevictime, o femeie de aproape 40 de ani, avea multiple plăgi tăiatepe corp, ea fiind găsită spânzurată de calorifer. Cealaltă victimăa fost găsită într-o altă cameră, cel mai probabil într-o baie.

Potrivit unor surse judiciare, persoana, care era goală, era toto femeie. La fața locului este așteptat un echipaj al IML, pentru aridica cele două cadavre. De asemenea, în imobil s-a prezentat șiun echipaj de la Serviciul Omoruri. (Mediafax)

ȘTIREA SE ACTUALIZEAZĂ

Inchide