• Publicat:
Știri

Cristi Borcea ar putea fi eliberat joi din închisoare. Omul de afaceri, în fața judecătorilor

Cristi Borcea ar putea fi eliberat joi din închisoare. Omul de afaceri, în fața judecătorilor
Cristi Borcea ar putea să iasă din pușcărie mai repede, dacă i se acordă eliberarea condiționată. Joi, omul de afaceri va fi prezent iar în fața judecătorilor.

Magistrații Tribunalului București judecă joi o nouă cerere de eliberare condiționată depusă de Borcea, informează stirilekanald.ro.

Acesta își joacă ultima șansă pentru eliberare. Pe 24 aprilie, Judecătoria București i-a năruit visul lui Borcea de a fi liber din nou.

Borcea, care ispășește 7 ani și 6 luni de închisoare în urma contopirii condamnărilor din dosare, a câștigat un an prin muncă.

Din păcate pentru el, Judecătoria Sectorului 5 i-a respins solicitarea de eliberare condiționată.

„Petentul (…) a muncit la toate penitenciarele în care a fost încarcerat astfel: la Penitenciarul Slobozia – Punct Preluare Deținuți, la Penitenciarul Poarta Albă – Centrala Termică, la Penitenciarul Valu lui Traian – Spălătore și S.C 21 Holding SRL, la Penitenciarul Jilava – fiind repartizat la muncă în exteriorul unității de detenție”, relevă motivarea Judecătoriei Sectorului 5.

„Situația juridică a petentului nu mai este identică celei avute în vedere cu ocazia soluționării primei cereri, pentru simplul motiv că a intervenit o nouă condamnare la pedeapsa rezultantă de 5 ani închisoare”, mai arată însă instanța în motivare.

×
Inchide