Cristian Tudor Popescu: „Elena Udrea produce doar vibrații ale aerului”

Redactor:
Clarice Dinu
Cristian Tudor Popescu: „Elena Udrea produce doar vibrații ale aerului”
Editorialistul Gândul Cristian Tudor Popescu consideră că niciun șef de serviciu secret nu este mai presus de orice bănuială însă „Elena Udrea produce doar vibrații ale aerului", fostul ministru neasumându-și niciuna dintre afirmații, livrând „informații care nu sunt altceva decât ce a auzit la cafea".

Acuzațiile aduse de Elena Udrea șefului SRI, Florian Coldea, despre care a spus că i-a cerut lui Dorin Cocoș 500.000 de euro pentru televiziunea lui Sebastian Ghiță, au fost calificate de editorialistul gândul Cristian Tudor Popescu drept „vibrații ale aerului” de vreme ce fostul ministru nu își asumă nimic.

„E vorba de ce auzit doamna Udrea de la domnul Cocoș, de la domnul Gheorghe Ștefan, de la domnul Sebastian Ghiță, precum și de la domnul Culiță Tărâță”, a subliniat Cristian Tudor Popescu. Nu este vorba de nimic ce a văzut doamna Udrea, ce a auzit cu urechile ei. E vorba numai de relatări a ce ceea i-au spus diverse persoane, aceste persoane fiind un mort (Culiță Tărâță – n.red.), fiind fostul ei soț și fiind acest domn Ghiță, care a și negat total ceea ce îi pune în seamă doamna Udrea. Nu a spus niciun moment: am văzut, am auzit… cu ochii mei, cu urechile mele că domnul Coldea a cerut să se dea șpagă. Vibrații ale aerului auzim, nimic altceva”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Editorialistul gândul a adăugat că „niciun șef de serviciu secret nu este mai presus de orice bănuială”, însă nu crede că va porni o acțiune a DNA „pe baza acestor povești” atâta vreme cât cineva dintre cei menționați de Udrea nu-și va asuma declarațiile.

„Doamna Udrea știe că nu va exista nicio urmare. Toată povestea asta mediatică, tot scenariul pe care l-a lansat dânsa este pentru a o așeza în postura de victimă a SRI-ului în ochii opiniei publice”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Editorialistul gândul a amintit de interviul realizat de Claudiu Pândaru, la GÂNDUL LIVE, în care Elena Udrea susținea că nu își ținea banii la comun cu fostul soț și că nu făcea multe lucruri în comun cu Dorin Cocoș, iar unele din viața privată acestuia nici nu le știa.

„Spunea atunci: nu numai bani, multe alte lucruri nu le aveam în comun cu soțul meu. Acum spune cum se sfătuiau în legătură cu 500.000 de euro care trebuie dați de domnul Cocoș la cererea domnului Coldea și de suma pentru institutul de sondaj, dar nu mai știi cum se numea institutul. Ții minte că se dădeau 500.000 de euro dar nu știi cui, dar asta probabil datorită faptului că pentru doamna Udrea 500.000 de euro sunt totuna cu 5 lei”, a mai spus Cristian Tudor Popescu. 

 

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent
Reacție dură a Turciei după caricatura Charlie Hebdo cu Erdogan în chiloți: ”Sunteţi ticăloşi. Sunteţi...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
EXCLUSIV! Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize. Cum a reacționat tatăl său...
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
VIDEO Dacia care rupe gura târgului și poate fi trimisă la război: plutește și e...
Leacul pentru COVID-19 ar putea veni de la o banală plantă care creşte şi în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Familia care controlează una dintre cele mai mari tări şi bogate din lume. Ei au...
George Burcea, de la Ferma direct de la spital: “Nu mai pot, cheamă să îmi...
Inchide