Cristian Tudor Popescu îl imită pe Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision. AUDIO

Redactor:
Mihai Schiau
Cristian Tudor Popescu îl imită pe Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision. AUDIO

Senior-editorul gândul Cristian Tudor Popescu l-a imitat pe Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, cântând refrenul piesei „It’s my life” la Europa FM.

„Cezar Ouatu se încordează în fălci și extrage de undeva din zona tiroidei un soi de triluri de bibiloi sugrumat”, comentează Cristian Tudor Popescu piesa care va reprezenta România la Eurovision 2013, apoi începe să cânte refrenul.

„E muncă în toată regula acolo, de la mărul lui Adam în sus. Ba poate că și diafragma, stomacul, duodenul își aduc aportul la canoneala asta de subțire. Cred că numele de familie al tânărului Cezar, Ouatu, ține de predestinare. Pare că, într-adevăr, la capătul acestei desfășurări sonore ar trebui să rezulte un ou”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

La final, CTP a încercat să-și explice de ce au ales românii piesa „It’s my life” să ne reprezinte la Eurovision 2013. „Pe undeva e corect, căci așa fac și politicienii aleși de români: la București rag și grohăie, la Bruxelles se dau toți contratenori, mai ceva ca Freddie Mercury. Nu m-ar mira să și câștige”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Inchide