Declarație uluitoare a purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului despre vedetele care au recunoscut că au fost agresate sexual. „Nu cumva…”

Redactor:
Cristina Andrei
Declarație uluitoare a purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului despre vedetele care au recunoscut că au fost agresate sexual. „Nu cumva…”
Detalii pe Gândul.

„Vedetele alea care au ‘dezvăluit’ că au fost agresate sexual, la XXX ani după, nu cumva s-au complăcut pentru niște avantaje?”, a scris mai întâi pe Facebook purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu. 

După ce a stârnit revolta internauților, acesta a revenit cu o altă postare pentru a se face „mai bine înțeles”. Preotul a ținut să sublinieze că susține campania și că dacă cineva a fost victima hărțuirii ar trebui să reclame la poliție, însă a insistat că „detestă ipocrizia celor care au tăcut ani de zile”: „n-au avut nici o reacție, nu s-au plâns nici la poliție, nici la procuror ci s-au complăcut pentru avantaje, practicând prostituția pentru carieră. Iar acum, când s-a declanșat valul doar pentru un nene de la Hollywood ( pentru creștinele abuzate și violate de extremiștii Orientului n-am văzut #metoo) s-au găsit să ‘dezvăluie’ ( vă rog observați ghilimelele)”, a continuat prelatul. 

Acesta a încheiat catalogând campania #metoo drept una a „puternicilor planetei”, remarcând că „cel mai prigonit grup social de pe planetă rămâne cel al creștinilor (75% din cazuri)” și pentru asta nu se face nicio campanie.

Inchide