• Publicat:
Știri

Detaliul incredibil din fotografia topless cu iubita lui Elon Musk. Cântăreața îi transmite un „mesaj” sugestiv

Detaliul incredibil din fotografia topless cu iubita lui Elon Musk. Cântăreața îi transmite un „mesaj” sugestiv
Cântăreața canadiană Grimes, iubita miliardarului Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla și SpaceX, ar fi însărcinată, aceasta fiind ideea sugerată de o fotografie topless pe care a publicat-o pe contul său de pe platforma Instagram.

În fotografia publicată de Claire Boucher – cunoscută sub pseudonimul Grimes -, aceasta apare topless, având pe abdomen un desen cu un făt.

În timp ce fanii se întrebau dacă a vrut să anunțe că este însărcinată, Instagram a eliminat fotografia, pentru că a încălcat politica platformei privind nuditatea, potrivit The Verge.

Ulterior, Grimes a publicat o versiune editată a fotografiei și textul „Cenzurată de insta haha – aproape că scăpasem”.

Fotografia necenzurată a fost păstrată, însă, pe contul ei de Twitter, platforma de micro-blogging având o politică mai relaxată privind nuditatea.

Răspunzând unui comentariu pe Instagram, Grimes a scris: „Să fii însărcinată înseamnă să ai o stare de spirit sălbatică și războinică”.

Cântăreața nu a confirmat, totuși, că ar fi însărcinată.

Potrivit unor surse, aceasta ar fi modalitatea prin care Grimes și-ar anunța un nou album, „Miss Anthropocene”, programat pentru lansare pe 21 februarie.

Grimes, în vârstă de 31 de ani, și Musk, în vârstă de 48 de ani, au o relație din 2018. Elon Musk are, în prezent, cinci copii cu fosta soție, scriitoarea canadiană Justine Wilson, cu care s-a căsătorit în 2000 și de care s-a separat în 2008. După ce primul lor copil a murit la vârsta de zece săptămâni, foștii soți au avut gemeni și tripleți cu ajutorul fertilizării in vitro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Censored for insta haha – almost got away w it 😮

O postare distribuită de Grimes (@grimes) pe

Ian 8, 2020 la 3:42 PST

Inchide