Directorul editorial al Realitatea Tv, reacție după pierderea licenței CNA / Realitatea Plus, „o televiziune de știri fără legătură cu trecutul”

Redactor:
Razvan Tupa
Directorul editorial al Realitatea Tv, reacție după pierderea licenței CNA / Realitatea Plus, „o televiziune de știri fără legătură cu trecutul”
Edward Pastia, director editorial Realitatea Tv, a comentat pentru MEDIAFAX decizia CNA de a nu prelungi licența audiovizuală pentru postul pe care îl reprezintă dar și perspectiva lansării Realitatea Plus ca "o televiziune de știri fără legătură cu trecutul".

Edward Pastia, director editorial Realitatea TV, a explicat pentru MEDIAFAX faptul că „Noi am sperat până în ultima clipă că ni se va face dreptate, că se va ține cont de faptul că Legea Audiovizualului are prevederi vizavi de firmele media aflate în insolvență, am sperat că se va ține cont de încercările noastre repetate de a ne achita datoriile către buget, încercări respinse de fiecare dată de ANAF, care ne aplică legea nouă a insolvenței, deși noi am intrat în insolvență pe legea veche, am sperat că lumea va judeca, până la urmă nu numai în litera ci și în spiritul legii, am sperat că, în general, peisajul mass-media are nevoie de o clarificare a tuturor problemelor. Dacă legiuitorul modifică o lege a insolvenței, însă nu modifică și celelalte legi și acte normative legate de această problemă, se ajunge în această situație”.

Reprezentantul postului de televiziune a explicat pentru MEDIAFAX și în ce fel vede debutul programelor pe postul Realitatea

„Tehnic va fi o provocare, reacția și partea legală, avocați, vom vedea, astăzi mâine cât de repede se va putea… astfel încât să vedem cum se va putea înlocui Realitatea cu o nouă televiziune de știri. Din punct de vedere tehnic este cel mai greu pentru noi să venim cu emisiuni noi pe Realitatea plus, dar Realitatea Plus avea în grilă retransmisie, o bună parte din program Realitatea Tv. Dispărând Realitatea Tv, o bună parte din program ar trebui să fie producții proprii. Însă nu suntem pregătiți, cum am spus, am sperat până în ultima clipă că nu se va face dreptate, nouă, jurnaliștilor care lucrăm acolo, dar lucrul acesta nu s-a întâmplat, ca atare va trebui, într-o primă fază, să încercăm să acoperim emisia Realitatea plus cu ce a fost mai bun la Realitatea Tv, după care, să începem să dezvoltăm Realitatea Plus ca o televiziune de știri fără nicio legătură cu trecutul”, a spus Pastia.

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a discutat în ședința de marți cererea de prelungire a valabilității licenței audiovizuale Realitatea TV, votul membrilor autorității audiovizuale stabilind că legea nu permite continuarea activității postului. Decizia CNA intră în vigoare miercuri la ora 23.59.

Foto: Facebook

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Râzi cu lacrimi! Ce a făcut Maricica, o prostituată dintr-un bordel din Vaslui, după ce...
S-a descoperit ce se întâmplă în corpul uman după lunile de izolare din cauza COVID-19!
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te...
Un bărbat din Mediaș, infectat cu COVID-19, a murit așteptând să se elibereze un pat...
Râzi cu lacrimi! Ce a făcut Maricica, o prostituată dintr-un bordel din Vaslui, după ce...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
I se spunea AMAZOANA și dădea gata orice BĂRBAT. Niciunul nu rezista la așa „tehnică”
Veste genială pentru pensionari! Apare un nou tip de pensie în România. Cine va putea...
BOMBĂ! Explicația din spatele declarațiilor disperate ale lui Dan Bittman. Legătura cu părinții lui morți
Câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă? Reţetă completă
Cazul influencerului bolnav de COVID-19, care nu credea în coronavirus și a murit la 33...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Care sunt cele 5 familii mult mai puternice decât masonii sau iluminatii, care s-ar putea...
Inchide