Doi bătrânei au furat aproape 2.000 de lei uitați de o femeie într-un bancomat. Cei doi sunt căutați de poliție

Doi bătrânei au furat aproape 2.000 de lei uitați de o femeie într-un bancomat. Cei doi sunt căutați de poliție
Sursa FOTO: Stiridecluj.ro
Publicat: 24/11/2022, 17:33
Actualizat: 24/11/2022, 20:33

Doi bătrânei suspectaţi că au luat 1.900 de lei dintr-un bancomat din Sfântu Gheorghe, sunt căutaţi de poliţişti, care au publicat fotografia celor doi, cerând ajutorul populaţiei.

O femeie a mers luni la un bancomat din Sfântu Gheorghe și a retras o sumă din cont, dar a uitat să ia banii.

La scurt timp, o altă femeie şi-a făcut apariţa şi a luat cei 1.900 de lei uitaţi în bancomat, dar nu a mai anunțat Poliția și a plecat cu banii. Femeia era însoțită de un bărbat.

Acum, cei doi sunt căutați de polițiști, care au publicat și o fotografie făcută de pe înregistrarea unei camere de supraveghere din zona bancomatului şi au făcut apel la oameni pentru a da de urma celor doi.

„Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că la data de 15.11.2022 o femeie s-a deplasat la un A.T.M. aparținând unei unități bancare amplasată în exteriorul complexului comercial Șugaș din municipiului Sfântu Gheorghe, în vederea efectuării unei tranzacții, respectiv retragerea unei sume de bani.

Ulterior finalizării tranzacției, persoana în cauză a procedat la ridicarea cardului bancar, fără a prelua suma retrasă.

La scurt timp, o persoană necunoscută, respectiv o femeie de 50-60 de ani și-a însușit, pe nedrept, suma de aproximativ 1.900 de lei. Aceasta era însoțită de un bărbat, ulterior aceștia părăsind zona”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Femeia în cauză avea părul tuns scurt și era îmbrăcată cu o geacă de culoare roz, pantaloni de culoare roșie, având pantofi de culoare închisă. Bărbatul care o însoțea purta pe cap o pălărie de culoare închisă, îmbrăcat cu o geacă de culoare  roșie, pantaloni de culoare albastră, având pantofi de culoare închisă cu dungi albe.

”Întrucât, până la acest moment, persoanele în cauză nu au fost identificate în vederea stabilirii răspunderii judiciare, pentru buna desfășurare a urmăririi penale, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanelor bănuite să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale tel: 0267 307 400 interior 20257”, mai transmit polițiștii.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase