EXCLUSIV. Actrița Adriana Trandafir, infectată cu coronavirus! După Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, o altă vedetă de la „Te cunosc de undeva” a luat virusul

EXCLUSIV. Actrița Adriana Trandafir, infectată cu coronavirus! După Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Ozana Barabancea, o altă vedetă de la „Te cunosc de undeva” a luat virusul
Adriana Trandafir, despre experiența infectării cu Covid-19: „M-am rugat la Dumnezeu să mă ia!” / Foto: Facebook, Adriana Trandafir
Publicat: 20/06/2020, 18:21
Actualizat: 20/06/2020, 19:13

Adriana Trandafir, care participă la show-ul „Te cunosc de undeva”, este infectată cu coronavirus. Asupra actriței existau suspiciuni și surse medicale au declarat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că testele au confirmat infectarea cu virusul COVID-19.

Actrița Adriana Trandafir se alătură astfel numelor grele din showbiz, precum Marcel Pavel, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu, diagnosticați cu coronavirus. Informația privind infectarea cântărețului Marcel Pavel a fost dezvăluită ÎN EXCLUSIVITATE DE GÂNDUL.RO.

INCREDIBIL. Marcel Pavel recunoaște că are CORONAVIRUS: „Cât să fii de câine… V-ați permis să scrieți numai răutăți” / Manipulările lui Ion Cristoiu, demontate chiar de artist!

Marcel Pavel a recunoscut pe Facebook că a fost diagnosticat de două ori pozitiv cu noul coronavirus! Informația privind spitalizarea cântărețului A FOST DEZVĂLUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE GÂNDUL.RO și a făcut obiectul unor manipulări și teorii ale conspirației orchestrate de Cozmin Gușă și Ion Cristoiu. În timp ce politicianul vorbește despre „o operațiune Klausilă&Lucovid&Compania”, gazetarul face referiri tendențioase, într-un clip pe YouTube, la materialul prezentat în exclusivitate de GÂNDUL.RO. Confirmarea oferită chiar de artist, cu privire la diagnosticul său de COVID-19, desființează categoric insinuările lui Cozmin Gușă și Ion Cristoiu!

Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus?! ”A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja la spital!” + Reacția exclusivă a juratei de la Antena 1

GÂNDUL.RO a dezvăluit miercuri seară ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ faptul că Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus și transportat cu izoleta la ”Matei Balș”. Acum, publicăm, ÎN EXCLUSIVITATE, o nouă informație-bombă. Potrivit unor surse medicale, cunoscuta ”jurată” de la Antena 1, Ozanba Barabancea, a fost internată azi la prânz, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19.

Adriana Trandafir, admirată pentru veselia pe care o împrăștie în jur. Ce personaje a jucat la „Te cunosc de undeva”

Printre personajele minunate interpretate de Adriana Trandafir în cadrul show-ului de mare audiență „Te cunosc de undeva” se numără Edith Piaf, Tanya, Mariana Nicolesco și Gina Lollobrigida.

Adriana Trandafir, născută pe 26 aprilie 1956 într-o comună de lângă Piteşti este numită Rudotel, pentru veselia pe care o împrăştie în jur şi felul ei optimist de a aborda problemele, oricât de complicate ar fi ele.

Deţinătoarea a numeroase premii: Premiul Uniter 2004 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar pentru rolul Mama din spectacolul „De ce fierbe copilul în mămăligă”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2002 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Roşe Quimet din spectacolul „Cumetrele”; Premiul pentru cea mai bună actriţă de comedie în 2000 la Festivalul de Teatru de la Galaţi pentru rolul Ana din spectacolul „Stele în lumina dimineţii”; Marele Premiu de interpretare la Festivalul de Teatru Contemporan, Brăila pentru rolul Maria Tanase în ” Pasărea măiastră – Maria Tanase în 1988, 1989, 1990, 1996. Marele Premiu la Gală Recitalurilor actoriceşti, Bacău 1995; Premiul de Interpretare la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru 1979; Cel mai bun spectacol şi Premiul pentru regie la Festivalul de Teatru Shakespeare de la Durham / Anglia pentru spectacolul „romeo şi Julieta” / 1978.

Este preşedinta a Fundaţiei Maria Tănase, având un talent muzical extraordinar, scrie cinemagia.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult