EXCLUSIV. Cine este bărbatul care murit în Centrul Vechi, în timp ce era încătușat de Poliție. Anchetatorii au rămas uimiți când au văzut cazierul acestuia!

EXCLUSIV. Cine este bărbatul care murit în Centrul Vechi, în timp ce era încătușat de Poliție. Anchetatorii au rămas uimiți când au văzut cazierul acestuia!
Înainte să moară subit, bărbatul a fost legat de mâini și de picioare
Publicat: 30/06/2020, 14:11

Bărbatul care a murit în condiții suspecte, în fața unei terase din zona Centrului Vechi din București, în timp ce era încătușat de polițiști, avea un cazier impresionat. După ce l-au identificat, cu greu, pe motiv că nu avea la el niciun document, anchetatorii au constatat că acesta fusese eliberat de curând și avea la activ zeci de furturi, atât în țară cât și în străinătate. Potrivit unor surse judiciare, cauzele morții sunt, încă, învăluite în mister.

Polițiștii au declanșat o amplă anchetă după ce, cu două zile în urmă, un tânăr a murit după ce a fost imobilizat de un echipaj al Secției 10. Tragedia s-a produs după ce reprezentanții unei terase au sunat la 112 și au anunțat că un individ le devastează localul.

Polițiștii care au ajuns la fața locului l-au încătușat cu greu, însă, acesta ar fi început să se zvârcolească și a lovit o polițistă, motiv pentru care i-au fost imobilizate și picioarele.

Acestuia i s-a făcut, însă, rău și în scurt timp și-a pierdut cunoștința. A fost chemată o ambulanță, însă medicii nu au mai putut să-l salveze.

Cadavrul a fost transportat la INML, unde, după ce au cercetat trupul bărbatului, medicii nu au sesizat urme de violență care i-au fi putut pune viața în pericol.

Nici după necropsie cauza decesului nu a putut fi stabilită, în condițiile în care, surse din rândul anchetatorilor au spus, pentru Gândul.ro, că medicii au menționat în raportul medico-legal „cauze necunoscute”.

Totuși, specialiștii presupun că decesul a fost provocat de consumul de droguri, însă o concluzie oficială va exista abia după ce vor fi gata testele toxicologice. Sursele citate cu povestit că mortul a fost identificat după amprente.

Era proaspăt eliberat din penitenciar

În acest fel, s-a stabilit că cel decedat este un anume Daniel Hodivoianu, un om care, până la 37 de ani, a reușit să stea la închisoare mai mult de jumătate din viață.

Acesta avea un cazier uriaș, cu zeci de furturi, comise unele după altele, în scurtele perioade în care acesta se afla în libertate.

Originar dintr-o localitate din Giurgiu, Hodivoianu a intrat, pentru prima oară la închisoare în 1999, câne era încă un copil.

De atunci, a adunat o mulțime de pedepse mici, majoritatea stabilite undeva între un an și șase luni – doi ani, însă, în anul 2004, a primit o condamnare de șapte ani și jumătate.

Hodivoianu a reușit, însă, mai mereu, să scape înainte de termen, însă nu a căutat niciodată să trăiască prin mijloace legale. În 2016 a fost plecat la furat și în Germania, însă a fost prins, motiv pentru care Tribunalul din Amtsgericht Essen l-a condamnat la 60 de zile amendă, pentru furt.

Revenit în țară, Hodivoianu s-a întors la pușcărie, dar, la data de 21 martie 2020 a fost din nou eliberat condiționat, cu toate că pe numele spu existau alte anchete legate de unele furturi pentru care încă nu fusese trimis în judecată.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
“L-au apucat nebuniile”. Motivul halucinant pentru care o femeie a fost înjunghiată în Centrul Vechi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom