EXCLUSIV | PREMIERĂ NAȚIONALĂ. Declarații șocante ale lui Gheorghe Dincă despre cum a chinuit-o pe Alexandra Măceșanu (Partea II-a)

Publicat: 13/08/2022, 12:49
Actualizat: 21/02/2023, 17:36

Gheorghe Dincă a mărturisit, în cea de-a doua parte a interviului acordat, din închisoare, în premieră națională, pentru Gândul, cum a violat-o și a legat-o de pat pe Alexandra Măceșanu. În același timp, deținutul poreclit și „monstrul de la Caracal” a dezvăluit și faptul că, în 2005, a fost cercetat în legătură cu dispariția altor două fete, de această dată din Craiova. Dosarul a fost, însă, abandonat de anchetatorii doljeni, iar soarta celor două tinere a rămas nelămurită de 17 ani.

Deținutul trimis în judecată pentru două infracțiuni de omor, viol și profanare de cadavre a spus că, după ce a fost arestat preventiv și încarcerat în Arestul Central al Poliției Capitalei, singur în cameră și fără acces la televizor sau alte surse de informare, ar fi fost victima a două tentative de asasinat. Acesta susține că polițiștii ar fi încercat să-l otrăvească, iar o dată s-ar fi simțit extrem de rău.

Dincă susține, în continuare, că autoritățile încearcă să-l acuze pe nedrept de faptul că le-ar fi omorât, violat și ars în buoaiele din tablă din curtea casei sale de la Caracal pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă, suspectat de încă două crime

Ca argument, Gheorghe Dincă a menționat un incident din anul 2005, necunoscut opiniei publice. Este vorba despre dispariția a două tinere din Craiova, care a fost anchetată de IPJ Dolj. La vremea respectivă, cercetările au condus către mecanicul auto din Caracal, însă acesta ar fi arătat că, la momentul dispariției celor două fete, se afla pe teritoriul Italiei, în orașul Vicenza. Pentru a-și proba alibiul, Dincă ar fi invocat o amendă primită pentru parcare neregulamentară, după ce și-ar fi lăsat mașina pe o altă stradă decât cea pe care locuia.

Totuși, soarta fetelor dispărute a rămas neelucidată timp de 17 ani. Legat de acest dosar vechi, Dincă a declarat, pentru Gândul, că ar fi înțeles, încă de atunci, că „vor să-l scoată criminal în serie” și că vor „să-i pună în spate toate crimele fără autor”.

Ulterior, potrivit unor surse judiciare, cercetările au fost abandonate, iar pe dosarul respectiv s-a așezat praful.

Acesta recunoaște, însă, că a violat-o și sechestrat-o pe Alexandra, fata de 15 ani care a sunat disperată la 112 din casa lui, însă autoritățile au intervenit abia 19 ore mai târziu, când fata nu mai era.

Bărbatul a povestit liniștit și cum a legat-o cu ață pentru baloți de paie și o bucată de lanț, dar insistă că a fost  „omenos” și i-a lăsat sfoara mai lungă, între picioare, ca să se poată mișca.

Dincă dă vina pe șefa DIICOT, Oana Hăineală

Gheorghe Dincă nu recunoaște, însă, infracțiunea de omor și spune că atât Luiza, cât și Alexandra ar fi fost luate de la el de Ștefan Buță și Petruța Mogoșeanu, care le-ar fi răpit de la el și care ar fi „adevărații autori.”  Acesta susține că ar fi fost împiedicat să dea declarații împotriva celor doi chiar de către șefa DIICOT, Oana Schmidt Hăineală.

Totodată, Dincă spune că, dincolo de acuzațiile foarte grave care i se aduc, se bucură că este sănătos. Acesta are și o pensie în valoare de 1.000 de lei, după ce a muncit, în tinerețe, la Cooperativa Unirea Meșteșugarilor și așteaptă acum o pensie și din Italia, pentru cei șapte ani lucrați acolo.

În ce privește relația cu familia, bărbatul spune că legăturile lor s-au rupt complet, însă soția și copiii cunosc faptul că el „nu este un criminal”.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Generalul Ben Hodges laudă România pentru „cel mai recent exemplu de contribuție la apărarea...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
A murit iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! S-a stins din viață subit la doar 42 de...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Vești cumplite de la ANM. Iarnă peste România, cât de frig va fi
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
De ce dăm vina pe victime?