EXCLUSIV. Un pușcăriaș român din Franța a ajuns, din cauza molimei de coronavirus, pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris!

Redactor:
Andrei Dumitrescu
EXCLUSIV. Un pușcăriaș român din Franța a ajuns, din cauza molimei de coronavirus, pe lista celor mai periculoși deținuți din Paris!

Un român din Satu Mare, încarcerat în Penitenciarul Villepinte, situat în apropiere de capitala Franței, s-a trezit, printr-un concurs de împrejurări, pe aceeași listă cu teroriștii musulmani.

Cu ani în urmă, Nicolae a luat drumul străinătății împreună cu nevasta, sora și soțul acesteia, dar și alte persoane din localitatea lor de baștină. Grupul de români a ajuns atunci la Paris, unde era nevoie de forță de muncă necalificată, pe șantier.

Potrivit unor surse din cadrul comunității românești din capitala Franței, acum câteva luni, liniștea micului grup venit de la Satu Mare avea să fie puternic zdruncinată, după ce cumnatul lui Nicu a aflat că soția îl înșeală cu un alt român, tocmai un consătean de-al lor.

Pentru că nu erau, totuși, siguri sută la sută, cei doi bărbați au decis să investigheze temeinic, pentru ca nicio acuzație ulterioară să nu fie lipsită de probe. Ca urmare, au început s-o urmărească pe femeie, iar zvonurile s-au dovedit adevărate.

Sursele citate au precizat că, într-o zi, în timpul filajului, soțul și cumnatul au văzut-o pe aceasta urcându-se în mașina amantului, care a pornit, grăbit, pe autostradă. Bărbatul încornorat nu a mai răbdat și a pornit în trombă. După o scurtă urmărire, presupusul amant a oprit, a dat-o jos din autoturism pe femeie și a plecat grăbit, de teamă să nu intre pe mâna soțului furios.

Cei doi au bătut-o, însă, pe nevasta infidelă. Mai mult, Nicolae a mușcat-o și de nas, suficient de tare încât să-i lase o cicatrice pentru toată viața.

Așa a ajuns cetățeanul român la Penitenciarul Villepinte, cu numai câteva luni înainte ca Franța să fie copleșită de coronavirus.

În urmă cu aproximativ o lună, sub presiunea numărului mare de îmbolnăviri pe întreg teritoriul francez, s-a luat decizia ca o parte dintre deținuți să fie eliberați de urgență. Excepție făceau doar teroriștii, criminalii, violatorii, tâlharii deosebit de periculoși, dar și cei închiși pentru violență domestică.

Și așa a rămas românul din Satu Mare, acuzat că a bătut și a mușcat o femeie de nas, închis alături de cei mai periculoși infractori din penitenciar, în condițiile în care restul prizonierilor au fost deja trimiși acasă!

BOMBĂ în Liga I. Constantin Budescu revine în TOP şi semnează cu un alt club...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Un bodyguard al lui Putin s-a sinucis în timpul programului de muncă. De ce ar...
Tragedie imensă de 1 decembrie în showbiz. Vedeta a fost găsită moartă în urmă cu...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
WOW! Ce salarii primesc angajații Dacia. Iată cât poți câștiga dacă vei lucra la Mioveni
NASA, anunț IMPORTANT despre mișcarea de rotație a planetei. Ce CATASTROFE majore se pot întâmpla
Tzancă Uraganu dă replica după ce și-a maltratat soția
Simptomul înșelător al COVID-19, pe care pacienții nu-l observă. Semnalul de alarmă tras de medicul...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
Detoxifierea organismului în 6 pași
Inchide