Femeie TÂLHĂRITĂ de clientul căruia îi făcuse masaj EROTIC. Agresorul i-a furat două telefoane

Redactor:
Ioana Sfârlea
Femeie TÂLHĂRITĂ de clientul căruia îi făcuse masaj EROTIC. Agresorul i-a furat două telefoane
O femeie din Brașov, care oferea servicii de masaj erotic la domiciliu, a fost tâlhărită de un client, care a devenit violent și a lăsat-o pe maseuză fără telefoanele mobile. Bărbatul a fost reținut, iar marți va fi prezentat instanței, transmite corespondentul Mediafax.

Polițiști de la Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 31 din comuna Cislău, județul Buzău, acuzat de tâlhărie. Potrivit IPJ Brașov, acesta s-a dus acasă la o femeie, pentru un masaj erotic, iar la plecare a agresat-o și i-a luat două telefoane mobile.

„Bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate din municipiul Brașov, în vederea efectuării unui masaj erotic, ulterior sustrăgându-i acesteia două telefoane mobile, prin întrebuințarea de acte de violență”, a precizat Alina Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat la locuința lui din Buzău, după câteva zile și au emis pe numele lui ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar marți va fi prezentat instanței pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

 

Inchide