• Publicat:
Știri

Fetița din Maramureș dispărută pe 10 mai de acasă a fost găsită moartă, pe malul Tisei, în Ucraina

Fetița din Maramureș dispărută pe 10 mai de acasă a fost găsită moartă, pe malul Tisei, în Ucraina
Fetița de 6 ani dispărută în data de 10 mai din localitatea Repedea, județul Maramureș, a fost descoperită moartă în Ucraina, pe malul râului Tisa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat, miercuri, că fetița s-a înecat și că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.

„În urma schimbului de date și informații cu autoritățile ucrainene, a verificărilor efectuate și a recunoașterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se că este vorba de fetița de 6 ani dispărută din localitatea Repedea. Fetița s-a înecat, astfel că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. În cauză se efectuează demersuri pentru repatrierea cadavrului care a fost descoperit pe malul ucrainean al Tisei, în localitatea Teceu Mare (Tiaciv). Tatăl fetiței a fost la fața locului și a identificat cadavrul”, au spus sursele citate.

Fetița a dispărut de acasă în 10 mai, ultima dată fiind văzută în timp ce se juca cu o altă fetiță, în curtea unui vecin. Căutările au început imediat cu echipaje de poliție, jandarmi, pompieri și foarte mulți voluntari. După un timp, a fost găsit tricoul cu care era îmbrăcată fetița, în apă, la aproximativ 300 de metri de locuință.

 

Inchide