Fiica Regelui Mihai, arestată în SUA pentru lupte ilegale de cocoși. REACȚIA Casei Regale

Principesa Irina, fiica cea mică a Regelui Mihai, și soțul acesteia au fost arestați în SUA, pentru organizarea de lupte ilegale între cocoși și pariuri, la ferma lor din Oregon

Principesa Irina, fiica cea mică a Regelui Mihai, și soțul acesteia au fost arestați în SUA, pentru organizarea de lupte ilegale între cocoși și pariuri, la ferma lor din Oregon, scrie oregonlive.com.

Pe lângă Irina Walker și soțul ei, fostul adjunct de șerif John Wesley Walker, au fost arestate și alte 16 persoane. Aceștia sunt acuzați de pariuri ilegale și de organizarea a cel puțin 10 lupte ilegale între cocoși, fapt ce contravine legislației pentru protecția animalelor.

Potrivit acuzării, luptele implicau zeci de cocoși, echipați cu cuțite sau alte obiecte tăioase atașate de picioare, luptând până la moarte într-un sport sângeros interzis în prezent în 50 de state americane.

Un arbitru supraveghea luptele și concesionarii vindeau bere și mâncare, iar cei care administrau acțiunea luau 10 procente din sumele pariate, potrivit acuzării.

John și Irina Walker – împreună cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, și Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, și prieteni din Hermiston, Mario „El Cuba” Perez, 62 de ani, și Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani – au fost acuzați de operarea unor jocuri de noroc ilegale și de sacrificarea ilegală a unor animale prin luptă la ferma soților Walker din Morrow County.

Soții Walker. Sursa foto Mediafax Razvan Chirita

„Luptele între cocoși sunt ilegale în toate cele 50 de state. Ele reprezintă o practică barbară și pun în pericol sănătatea și siguranța publică, dar și favorizează apariția altor fapte ilegale”, a declarat procurorul statului Oregon, Amanda Marshall.

Dacă vor fi găsiți vinovați, Principesa Irina, soțul ei și ceilalți implicați riscă 5 ani de închisoare și 250.000 de dolari amendă pentru fiecare cap de acuzare. În plus, soții Walker riscă să își piardă ferma din Oregon.

Principesa Irina are 60 de ani și a locuit majoritatea vieții în Statele Unite. Ea este căsătorită cu Walker din 2007 și are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

REACȚIA CASEI REGALE la aflarea veștii că Principesa Irina a fost arestată

Regele Mihai I și întreaga familie regală speră că justiția din SUA și instanțele din Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință cazul principesei Irina, se arată într-un comunicat remis după ce aceasta și soțul ei au fost arestați pentru organizarea unor lupte de cocoși.

„Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, vineri, de Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I.

Regele Mihai I speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, „așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment”, se mai arată în comunicat.

Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
FOTO. Alina Eremia, imagini fără perdea în costum de baie! Cum s-a pozat pe o...
A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu...
Fosta soție a lui Mădălin Ionescu face senzație pe internet. Fotografiile care șochează
Mama lui Gigi Becali s-a infectat cu coronavirus! Ce a făcut patronul lui FCSB, după...
Ultimul sondaj înainte de alegeri! Cum stau Nicușor Dan și Gabriela Firea. Asta e diferența!
Ţară care anunţă oficial că se confruntă cu al treilea val al pandemiei de coronavirus:...
Vestea care zguduie scena politică! Președintele ar fi divorțat în mare secret de soția lui
A vrut să facă o glumă și a intrat la duș peste soția lui cu...
Supriză de PROPORȚII după ce a fost reconstruită fața unui CĂLUGĂR medieval. „Seamănă mult prea...
EXCLUSIV: Ce i se întâmplă acum primarului PNL, după ce și-a filmat fiica dezbrăcată, în...
Divorțul anului în showbiz! După 3 ani au pus punct
Ce simtome are bruceloza, noua epidemie izbucnită în China. Bacteria a scăpat dintr-un laborator
Alimentul care îți otrăvește ficatul. TOP 15 mâncăruri de evitat dacă ai ficatul gras
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Este oficial: Românii pot lua 50.000 de euro gratis de la stat pentru a-şi deschide...
Inchide