VIDEO | Florin Ștreangă, militarul care a murit după un salt cu parașuta, a fost condus pe ultimul drum astăzi

Publicat: 09/12/2022, 18:29
Actualizat: 09/12/2022, 18:43

Florin Ștreangă, militarul care s-a stins din viață luni, pe Aeroportul Ghimbav, după executarea unor salturi cu parașuta, a fost condus astăzi pe ultimul drum, în Mangalia.

Familia, colegii, dar și prietenii i-au fost alături militarului pentru a-și lua rămas bun de la bărbatul care s-a stins din viață la doar 49 de ani, în urma unui atac de cord.

Florin Ștreangă a lăsat în spate o soție și doi copii.

Zeci de persoane și-au luat, astăzi, rămas bun de la maistrul militar clasa a II-a Florin Ștreangă, din cadrul Divizionului 164 Forțe Navale pentru Operații Speciale.

Florin, care era încadrat la MapN din anul 1993, a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul militar din Mangalia.

Anunțul trist a fost făcut pe Facebook de colegii săi de la Forțele Navale

Florin Ștreangă a murit, luni, 5 decembrie, după ce, în timp ce se afla pe Aeroportul Ghimbav pentru executarea unor salturi de parașutare, a suferit un atac de cord.

La un moment dat, în timpul antrenamentelor, militarul și-a pierdut brusc conștiența.

După acordarea primului ajutor la fața locului, Florin a fost transferat la Spitalul Județean Brașov, unde, după o intervenție chirurgicală efectuată în regim de urgență, a decedat.

Vestea tristă a fost anunțată pe Facebook de către colegii săi de la Forțele Navale pentru Operații Speciale, potrivit Observator.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase