Focuri de armă pe DN 1, pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire pentru trei pedepse

Focuri de armă pe DN 1, pentru prinderea unui bărbat dat în urmărire pentru trei pedepse
Polițiștii prahoveni au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, pe drumul național 1, în încercarea de a prinde un bărbat dat în urmărire generală

Polițiștii prahoveni au tras mai multe focuri de armă, miercuri seară, pe drumul național 1, în încercarea de a prinde un bărbat dat în urmărire generală, care are de executat trei pedepse privative de libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, Daniel Radu, polițiștii aveau informații potrivit cărora, marți seară, bărbatul se îndrepta cu un autoturism dinspre București spre Ploiești, astfel că au organizat un filtru pe drumul național.

În momentul în care a văzut mașina Poliției, suspectul a virat brusc și a fugit. În încercarea de a-l opri, polițiștii au tras mai multe focuri de armă, însă bărbatul nu a fost prins.

Echipaje ale Poliției au organizat mai multe filtre pe drumul național 1, în dreptul localității prahovene Potigrafu și pe drumul național 1 A, însă până la ora transmiterii acestei știuri bărbatul nu a fost identificat.

Conform reprezentantului Poliției Prahova, pe numele bărbatuluiu dat în urmărire generală au fost emise trei mandate de executare, unul de doi ani de închisoare, unul de trei ani și unul de opt ani de detenție, pentru furt, înșelăciune și uzurpare de calități oficiale.

Bărbatul este din municipiul Câmpina și are 42 de ani.

Inchide